سرمایه گذاری ۱۴.۶ میلیارد دلاری چین در اینترنت

دوشنبه 4 بهمن 1395
15:22
سرمایه گذاری ۱۴.۶ میلیارد دلاری چین در اینترنت دولت چین بودجه هنگفت ۱۴.۵۵ میلیارد دلاری(۱۰۰ میلیارد یوآن) را به سرمایه گذاری در بخش اینترنت و پشتیبانی از فعالیت های انجام شده در این بخش اختصاص داد.

العالم-آسیا
به گزارش رویترز، اختصاص این بودجه به تصویب کابینه چین رسیده و با استفاده از آن قرار است چین به بازیگر اصلی در حوزه فناوری های اینترنتی مبدل شود.

از این رقم ۳۰ میلیارد یوآن توسط بانک های مهم و بزرگ چین و همین طور شرکت های مخابراتی کلان مانند ICBC، China Mobile  و China Unicomتامین خواهد شد. همچنین تا ۱۵۰ میلیارد یوان اعتبار نیز در اختیار شرکت هایی قرار گرفت که در این بنیاد سرمایه گذاری کنند.

چین در ابتدای ماه جاری میلادی نیز اعلام کرده بود که در حد فاصل سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ رقمی برابر با ۱.۲ تریلیون یوآن برای توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات در این کشور هزینه خواهد کرد.

منبع:مهر

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد