سرمایه گذاری ۱۴.۶ میلیارد دلاری چین در اینترنت

دوشنبه 4 بهمن 1395
15:22
سرمایه گذاری ۱۴.۶ میلیارد دلاری چین در اینترنت دولت چین بودجه هنگفت ۱۴.۵۵ میلیارد دلاری(۱۰۰ میلیارد یوآن) را به سرمایه گذاری در بخش اینترنت و پشتیبانی از فعالیت های انجام شده در این بخش اختصاص داد.

العالم-آسیا
به گزارش رویترز، اختصاص این بودجه به تصویب کابینه چین رسیده و با استفاده از آن قرار است چین به بازیگر اصلی در حوزه فناوری های اینترنتی مبدل شود.

از این رقم ۳۰ میلیارد یوآن توسط بانک های مهم و بزرگ چین و همین طور شرکت های مخابراتی کلان مانند ICBC، China Mobile  و China Unicomتامین خواهد شد. همچنین تا ۱۵۰ میلیارد یوان اعتبار نیز در اختیار شرکت هایی قرار گرفت که در این بنیاد سرمایه گذاری کنند.

چین در ابتدای ماه جاری میلادی نیز اعلام کرده بود که در حد فاصل سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ رقمی برابر با ۱.۲ تریلیون یوآن برای توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات در این کشور هزینه خواهد کرد.

منبع:مهر

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد