کردهای سوری به تصمیمات آستانه پایبند نیستند

سه شنبه 5 بهمن 1395
01:13
کردهای سوری به تصمیمات آستانه پایبند نیستند یگان‌های مدافع خلق کُرد، خود را به تصمیماتی که در مذاکرات صلح سوریه در قزاقستان اتخاذ شود، پایبند نمی‌داند.

العالم - سوریه

گروه مسلحین کُرد سوری موسوم به یگان های مدافع خلق دوشنبه اعلام کرد که خود را به هیچ تصمیمی که در مذاکرات صلح سوریه در قزاقستان اتخاذ شود پایبند نمی داند، زیرا در این مذاکرات شرکت نداشته است.

به گزارش خبرگزاری رویترز از بیروت، این گروه در بیانیه ای اعلام کرد: با توجه به اینکه ما در این مذاکرات شرکت نداریم ، تاکید می کنیم که پایبند به هیچ تصمیمی که در این مذاکرات اتخاذ شود نخواهیم بود.

در این بیانیه آمده است: ما معتقدیم آنهایی که در این مذاکرات شرکت دارند و از آن حمایت می کنند، بخشی از مشکل در سوریه هستند.

مذاکرات غیر مستقیم بین نمایندگانی از دولت سوریه و گروه های مسلح مخالف روز دوشنبه در آستانه پایتخت قزاقستان با حمایت روسیه، ترکیه و ایران آغاز شد.

این نخستین مذاکرات از زمان تعلیق مذاکرات سال گذشته ژنو با میانجیگری سازمان ملل متحد است که هیئت هایی از دولت سوریه و گروه های مخالف را گردهم می آورد. اما گروه یگان های مدافع خلق کرد سوریه و شاخه سیاسی آن یعنی اتحاد دموکراتیک سوریه برای شرکت در این مذاکرات دعوت نشده اند.

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز