ترفند غیرانسانی زنان انتحاری در نیجریه

سه شنبه 5 بهمن 1395
14:26
ترفند غیرانسانی زنان انتحاری در نیجریه دولت نیجریه هشدار داد برخی از زنان انتحاری، گاهی در هنگام عملیات با هدف مخفی کاری و در امان ماندن از بازرسی ها توسط نیروهای امنیتی اقدام به حمل کودکان شیرخوار می کنند.

العالم - آفریقا

سیزدهم ماه ژانویه (24 دیماه) جاری، دو زن اقدام به عملیات انتحاری در شهر مداگالی نیجریه کردند که بر اثر آن، علاوه بر عوامل این حمله، دو کودک شیرخوار و چهار نفر دیگر کشته شدند. زنان انتحاری مذکور در پست بازرسی با استفاده از همراه داشتن دو کودک شیرخوار نیروهای امنیتی را فریب داده بودند.
پیشتر نیز شهرهای نیجریه شاهد حملات انتحاری توسط زنان انتحاری بوده است. اما دولت این کشور در وضعیت کنونی درباره احتمال انتشار این رویکرد خطرناک با هدف سوء استفاده از کودکان شیرخوار جهت تسهیل عبور از پست های بازرسی و امنیتی هشدار داده است.
گمان می رود گروه تروریستی بوکو حرام عامل پشت پرده این حملات تروریستی باشد. به طوری که این گروه از زمان بازپس گیری شهر مداگالی از بوکوحرام در سال 2015 توسط نیروهای دولتی، چهار حمله تروریستی تاکنون اعلام گرفته است.
در ماه دسامبر گذشته نیز دو زن تروریست، طی یک حمله انتحاری در بازار شهر مداگالی باعث کشته شدن 45 نفر از عابران شدند. چند ماه پیشتر نیز حمله مشابهی باعث کشته شدن 45 شخص شده بود.
216 

0% ...

آخرین اخبار

از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم