روسیه: مخالفان به دنبال باج خواهی در مذاکرات بودند

سه شنبه 5 بهمن 1395
18:49
روسیه: مخالفان به دنبال باج خواهی در مذاکرات بودند رییس هیات روسی در نشست مذاکرات صلح سوریه گفت که مخالفان مسلح به دنبال باج خواهی در مذاکرات بودند.

العالم ـ سوریه

الکساندر لاورنتیف، رییس هیات روسی در مذاکرات صلح سوریه پس از پایان نشست صلح سوریه در آستانه، با شرکت درکنفرانس خبری خاطرنشان کرد که مخالفان مسلح به نوعی باج خواهی می کنند.
رییس هیات روسی در مذاکرات صلح سوریه خاطرنشان کرد، نقض آتش بس در وادی بردا به دلیل باج خواهی جبهه النصره است.
وی تأمین امنیت وادی بردا را ضروری خواند.
لاورنتیف در خصوص ارسال کمک های انسانی افزود" دولت سوریه برای ارسال کمک های انسانی همکاری می کرد اما معارضان مسلح مانع می شدند.
نظارت ایران بر آتش بس سوریه
رئیس هیأت روسی، کمک طرف ایرانی در نظارت بر آتش بس را بسیار مهم خواند.
ارایه طرح پیش نویس قانون جدید سوریه به مخالفان
وی با بیان این که طرح پیش نویس قانون جدید سوریه را به هیأت مخالفان مسلح سوری ارائه دادیم، خاطرنشان کرد، ملت سوریه باید در فرایند انتخاب قانون مشارکت کنند.
رئیس هیأت روسی افزود: گروههای مسلح سوری بیشتری برای مشارکت در مذاکرات بر اساس نتایج اجلاس آستانه اعلام آمادگی کرده اند.
لاورنتیف همچنین گفت: معتقدم دولت ترامپ تصمیمات درستی برای مبارزه با تروریسم می گیرد.

 

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا: جنگ آمریکا و تل‌آویو علیه ایران اشتباه و غیرقانونی است


هشدار سفارت ایران در انگلیس به رئیس شورای اروپا


وام ودیعه مسکن به همه خسارت دیدگان جنگ پرداخت می‌شود


لاوروف: حق غنی‌سازی اورانیوم ایران غیرقابل انکار است


بیانیه 10 کشور برای پایان جنگ در لبنان


حرکت کاروان خودرویی شهروندان ترکیه از اغدیر به سمت ایران در حمایت از همبستگی دو ملت + فیلم


شهادت ۴ عضو یک خانواده در جنوب لبنان


حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام چهار کشته بر جای گذاشت


لاپید: تعلیق توافق امنیتی از سوی ایتالیا، «شکست شرم‌آور» دیگری برای نتانیاهو است


مهدیه اسفندیاری فعال حقوق ملت فلسطین وارد ایران شد