دروغ‌پردازی شبکه سعودی علیه هیأت ایرانی در آستانه

چهارشنبه 6 بهمن 1395
19:22
دروغ‌پردازی شبکه سعودی علیه هیأت ایرانی در آستانه یک رسانه سعودی در تازه‌ترین شایعه پردازی علیه جمهوری اسلامی ایران و در اظهاراتی عجیب، ادعا کرد که هیأت ایرانی در نشست ژنو، برای شکست مذاکرات تلاش کرده است.

العالم - عربستان

شبکه تلویزیونی الاخباریه سعودی در گزارشی مدعی شد هیأت ایرانی در مذاکرات آستانه با هدف به شکست کشاندن این مذاکرات، تمام تلاشش را برای بی ثبات کردن نشست به کار گرفت.

در گزارش الاخباریه آمده است، هیأت ایرانی تمام تلاش خود را برای بی ثبات کردن مذاکرات آستانه و خارج کردن محور مذاکرات از مسیر اصلی به کار گرفت تا بتواند قبل از پیگیری  نشست در ژنو دیدگاهش را محقق کند. رئیس هیأت ایرانی در آستانه دیدارهای دوجانبه ای را با دی میستورا، فرستاده ویژه سازمان ملل متحد به سوریه، برگزار و سعی کرد با این روش به تلاش هایش برای فتنه انگیزی میان سوری ها و جلوگیری از دستیابی به توافق، وجهه قانونی بدهد.

در این زمینه نیکولای سوخوف مدیر مرکز شرق شناسی مسکو می گوید: معتقدم تمامی تحرکات هیئت ایرانی، اعم از مخالفت با حضور آمریکا در  نشست آستانه، -که در ادامه روسیه و ترکیه بر خلاف این خواسته عمل کردند- یا تحرکاتشان در طول مذاکرات، ناشی از تاثیرات اوضاع داخلی ایران است.

در ادامه گزارش الاخباریه آمده است، سخنگوی ارتش آزاد سوریه که در مذاکرات آستانه حضور داشت تاکید کرد گروههای سوری با نمایندگان ترکیه و روسیه درباره رفتار نظام بشار اسد و شبه نظامیان هوادار ایران در نقض آتش بس گفتگو  و بر ضرورت تثبیت توقف درگیری ها تاکید کرده اند، این گروهها اظهار داشتند، به این دلیل در مذاکرات حاضر شدند  که هدفشان پایان  دادن به درگیری های  نظامی  در سوریه است.

اسامه ابوزید سخنگوی هیئت اعزامی مخالفان نیز اظهار داشت: موفقیت روسیه به عنوان تضمین کننده توافق، مرهون  موفقیت این کشور در مقابله با چالش هایی است که در مسیر ملزم کردن طرف های هم پیمان یعنی نظام  سوریه و شبه نظامیان هوادار ایران جهت احترام به توافق، با آن روبرو خواهد بود، روسیه می داند در این مسیر می تواند از ابزارهای متعددی استفاده کند تا بتواند این گروهها را وادار کند به آتش بس پایبند باشند.

وی مدعی شد که اختلاف منافع روسیه، ترکیه و ایران در پرونده سوریه در کنار اصرار ترکیه به خروج تمامی شبه نظامیان ایرانی و در راس آنها حزب الله لبنان از سوریه  سبب بروز شکافهایی در مذاکرات آستانه شد تا ایران از حجم زیان هایی سخن بگوید که در سوریه متحمل شده است. اگر چه ایران سعی کرد شرایطی را بر مذاکرات آستانه تحمیل کند که در خدمت منافع تهران باشد اما این نشست تشکیل ساز وکاری سه جانبه را تایید کرد تا ناظر توقف آتش بس در سوریه باشد.

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: عربستان ۲۶ حمله هوایی در ۲۴ ساعت گذشته علیه یمن انجام داد


تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه


پیام عراقچی به مناسبت دومین سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله


«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد