نسخه لنینی لاوروف برای بحران سوریه

پنج‌شنبه 7 بهمن 1395
19:17
نسخه لنینی لاوروف برای بحران سوریه سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در آستانه دیدار با برخی نمایندگان معارضان سوری در مسکو گفت که افق حل بحران سوریه بد نیست.

العالماروپا 

پایگاه اینترنتی روسیا الیوم امروز(پنجشنبه) گزارش داد که وی این مطلب را درباره نتایج اجلاس آستانه در قزاقستان و جدول دیدارهای معارضین سوری در مسکو که فردا جمعه انجام خواهد شد، بیان کرد.

لاوروف با گفتن شعار "کار، کار، کار" که عبارت مشهور لنین اولین رهبر شوروی سابق است به سوری ها نصیحت کرد که تلاش خود را برای تحقق توافق افزایش دهند.

پیشتر ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه درباره فهرست اشخاص شرکت کننده در دیدار فردا با لاوروف در مسکو گفته بود که اطلاعی دقیق در این باره ندارد اما مسکو به طور یکسان برای نمایندگان معارضین داخل و خارج سوریه دعوتنامه ارسال کرده است.

206-9 

 

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی