مصطفي مقداد روز سه شنبه در گفتگو با شبکه خبري العالم گفت : آنچه که در مرزهاي سوريه و ترکيه اتفاق افتاد، از سوي طرفهاي خارجي برنامه ريزي شده بود تا درمنطقه درعا صورت گيرد، ولي به دلايل متعدد و به رغم تلاشها براي مسلح کردن برخي از سوي طرفهاي خارجي اين اقدام با شکست مواجه شد ولي به دلايل بسياري در منطقه پل الشغور با موفقيت انجام شد.
وي اتهامات غرب مبني بر دست داشتن عناصر حزب الله و يا سپاه پاسداران ايران در ناآراميهاي سوريه را تکذيب کرد و گفت: هرکسي از اين امر سخن بگويد در واقع دچار توهم و خيالبافي شده است ، زيرا نيروهاي امنيتي و ارتش سوريه نيازي به کمک نظامي از خارج ندارند.
مقداد همچنين اتهامات غرب، مبني براينکه نظام سوريه خود اقدام به قتل نظاميان کرده با اين ادعا که اين افراد شورشي هستند را رد کرد.
وی افزود: حادثه پل الشغوردليلي است آشکار مبنی براينکه دولت هيچ ارتباطي با اين حوادث ندارد.
وي تاکيد کرد که همه عناصر امنيتي بالغ بر120 عنصر درجسرالشغور در پايگاهها و دفاتر خود کشته شدند ومنطقي ومعقول نيست که نظام عامل اين حادثه باشد.