خبر فوری:

آمفی تئاتر روم باستان در سلیمانیه عراق!

جمعه 8 بهمن 1395
13:25
آمفی تئاتر روم باستان در سلیمانیه عراق! به تازگی آمفی تئاتری به شکل آمفی تئاتر باستانی روم در عراق ساخته شده است. این آمفی تئاتر اخیرا در شهر سلیمانیه عراق ساخته شده و بخشی از طرح حمایت از رویدادهای فرهنگی در این شهر به حساب می آید.

العالم - عراق
سومریه نیوز روز جمعه گزارش داد این پروژه، 4.6 میلیون دلار هزینه داشته است و بنای آن از دو سال پیش آغاز شده است. در این آمفی تئاتر از شکل و معماری و نوع طراحی آمفی تئاتر کلوسیوم در روم الگوبرداری شده و قرار است در ژوئن آینده افتتاح شود.
مسئولین این پروژه امیدوارند بتوانند از این آمفی تئاتر برای برپایی جشنواره هایی شبیه آنچه که در اردن و تونس برگزار می شود، استفاده کنند.
طراحی داخلی و خارجی این آمفی تئاتر شبیه ساختمان کلوسیوم در روم است البته به استثنای دیواره خارجی آن که با استفاده از آجرهایی که از ایران وارد کرده ایم ساخته می شود نه سنگ رسوبی "تراورتن" که در ساختمان کلوسیوم به کار رفته است.
این آمفی تئاتر بیضی شکل در پارک "هواری شار" در زمینی به مساحت 1000 کیلومتر مربع و با ظرفیت 5000 نفر تماشاچی ساخته می شود.
این پروژه شامل تماشاخانه و یک باغ با تمام امکانات و مراکز تفریحی از جمله باغ وحش، زمین گلف، ورزشگاه با ورزشهای مختلف و یک مرکز خرید است. هزینه ساخت این آمفی تئاتر از سوی دولت کردستان و از محل کمک بازرگانان شهر ساخته می شود.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد