ارتش فیلیپین از زمین و هوا به مواضع داعش حمله کرد

جمعه 8 بهمن 1395
17:45
ارتش فیلیپین از زمین و هوا به مواضع داعش حمله کرد مقامات فیلیپین روز جمعه اعلام کردند ارتش این کشور در حملات هوایی و زمینی خود ایسنیلون هاپیلون یکی از سرکردگان گروه داعش در جنوب شرق آسیا را که در حال ایجاد مقری جدید برای این گروه تروریستی بود، زخمی کردند.

العالم - آسیا

به گزارش آسوشیتدپرس، دلفین لورنزانا وزیر دفاع فیلیپین گفت بنا بر گزارش دستگاه های اطلاعاتی، دستکم چهار شبه نظامی نیز در حملات  نظامیان فیلیپینی کشته شدند.

لورنزانا افزود هاپیلون در تلاش بود که از اردوگاهی در شهر بوگاتی در جنوب استان لانائو دل سور فرار کند. به گفته وزیر دفاع فیلیپین، سربازان این کشور همچنان در حال تعقیب این سرکرده داعش هستند.

ادواردو آنو رئیس ستاد مشترک ارتش فیلیپین اعلام کرد صدها نظامی فیلیپینی با پشتیبانی توپخانه، هاپیلون و گروهش موسوم به مائوته را در شهر بوگتی هدف قرار دادند.

ایسنیلون هاپیلون که در فهرست تروریست های در حال پیگرد وزارت دادگستری آمریکا قرار دارد و از سوی واشنگتن برای دستگیری وی پنج میلیون دلار جایزه تعیین شده است. این تروریست ماه گذشته از جزیره باسیلان  برای ایجاد یک پایگاه تازه برای داعش به بوگاتی رفت.

لانائو در 830 کیلومتری جنوب مانیل است.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود