ارتش فیلیپین از زمین و هوا به مواضع داعش حمله کرد

جمعه 8 بهمن 1395
17:45
ارتش فیلیپین از زمین و هوا به مواضع داعش حمله کرد مقامات فیلیپین روز جمعه اعلام کردند ارتش این کشور در حملات هوایی و زمینی خود ایسنیلون هاپیلون یکی از سرکردگان گروه داعش در جنوب شرق آسیا را که در حال ایجاد مقری جدید برای این گروه تروریستی بود، زخمی کردند.

العالم - آسیا

به گزارش آسوشیتدپرس، دلفین لورنزانا وزیر دفاع فیلیپین گفت بنا بر گزارش دستگاه های اطلاعاتی، دستکم چهار شبه نظامی نیز در حملات  نظامیان فیلیپینی کشته شدند.

لورنزانا افزود هاپیلون در تلاش بود که از اردوگاهی در شهر بوگاتی در جنوب استان لانائو دل سور فرار کند. به گفته وزیر دفاع فیلیپین، سربازان این کشور همچنان در حال تعقیب این سرکرده داعش هستند.

ادواردو آنو رئیس ستاد مشترک ارتش فیلیپین اعلام کرد صدها نظامی فیلیپینی با پشتیبانی توپخانه، هاپیلون و گروهش موسوم به مائوته را در شهر بوگتی هدف قرار دادند.

ایسنیلون هاپیلون که در فهرست تروریست های در حال پیگرد وزارت دادگستری آمریکا قرار دارد و از سوی واشنگتن برای دستگیری وی پنج میلیون دلار جایزه تعیین شده است. این تروریست ماه گذشته از جزیره باسیلان  برای ایجاد یک پایگاه تازه برای داعش به بوگاتی رفت.

لانائو در 830 کیلومتری جنوب مانیل است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد