علمای بحرین:

دفاع از آیت‌الله «عیسی قاسم» تا پای مرگ یک واجب شرعی است

جمعه 8 بهمن 1395
21:39
دفاع از آیت‌الله «عیسی قاسم» تا پای مرگ یک واجب شرعی است علمای بحرین در بیانیه‌ای دفاع از آیت‌الله «عیسی قاسم» تا پای مرگ را واجب شرعی اعلام کردند و از مردم خواستند به مبارزه علیه حکومت آل خلیفه ادامه دهند.

العالم - یمن

علمای بحرین در بیانیه‌ای اعلام ضمن دفاع تمام قد از آیت‌الله شیخ عیسی قاسم و دعوت برای تظاهرات، به اتفاقات روزهای گذشته واکنش نشان دادند.

به نوشته پایگاه خبری الؤلؤة در بیانیه علمای بحرین آمده است:

1- «دفاع تا پای مرگ» از رهبر دینی و ملی مجتهد بدون قید و شرط حضرت آیت‌الله شیخ عیسی قاسم (ارواحنا فداه) یک وظیفه شرعی است که علمای بحرینی آن را به مردم بحرین اعلام می‌کنند.

2- واکنش به اقدامات تجاوزکارانه و خونین حکومت و حضور گسترده در خیابان در همه مناطق و حضور پر قدرت در تمامی فعالیت‌های مسالمت‌آمیز به قدر کفایت برای همه مردم واجب است.

3- لزوم خشم عمومی در همه سطوح علیه حکومت و لزوم پرداخت دیون و عمل به وصیت شهدایی که خود را در راه دین و وطن فدا کردند.

4- از همه می‌خواهیم تا در شب دوشنبه کفن پوشان در تمامی مناطق با شعار «از دین و عزتمان دفاع می‌کنیم» شرکت کنند.

نیروهای امنیتی بحرین شامگاه چهارشنبه به معترضانی که مقابل منزل آیت‌الله شیخ عیسی قاسم، در منطقه «الدراز»، در غرب منامه، پایتخت بحرین تحصن کرده‌اند، حمله‌ور شدند.

حکومت بحرین در تاریخ 31 خرداد تابعیت شیخ عیسی قاسم رهبر انقلابیون بحرینی را لغو کرد و از آن زمان تا کنون وی در منزل خود در شهرک «الدراز» در حصر خانگی به سر می‌برد و مردم نیز در مقابل منزل او تحصن کرده‌اند.

منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد