انفجار مرگبار در مسیر خانواده‌های درحال فرار در صلاح الدین

شنبه 9 بهمن 1395
13:18
انفجار مرگبار در مسیر خانواده‌های درحال فرار در صلاح الدین انفجار بمب در مسیر خانواده هایی که از دست تروریست های داعش در شمال صلاح الدین می‌گریختند، به کشته و زخمی شدن 9 نفر انجامید.

العالم - عراق

یک منبع امنیتی در استان صلاح الدین روز شنبه به شبکه السومریه نیوز گفت: بمبی که عناصر داعش در منطقه "جبال حمرین" (40 کیلومتری شمال صلاح الدین) کار گذاشته بودند، هنگام عبور شماری از خانواده های آواره منفجر شد. این خانواده ها در حال فرار از مناطق تحت کنترل داعش در شهرستان الحویجه (55 کیلومتری جنوب غربی کرکوک) و روستاهای اطراف آن بودند.

الحویجه در 55 کیلومتری جنوب غربی کرکوک، در کنترل تروریست های داعش است.

بر اثر این انفجار 3 نفر کشته و 6 تن دیگر مجروح شدند.

این منبع خاطرنشان کرد که عناصر داعش راه های فرار خانواده ها از مناطق تحت کنترل خود را بمبگذاری کرده است.

به گفته این منبع، خانواده های عراقی به صورت روزانه در حال فرار از مناطق تحت کنترل داعش هستند، و این گروه تروریستی از این خانواده ها به عنوان سپر انسانی استفاده می کند.

داعش همچنان شهر الحویجه و مناطق رشاد، عباسی، زاب و ریاض در استان کرکوک را در کنترل خود دارد. این مناطق از مهمترین پایگاههای این گروه تروریستی برای حمله به استان صلاح الدین و مناطق اطراف آن به شمار می آیند.
221

 

 

0% ...

آخرین اخبار

بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد