زمان و مکان تشییع شهدای پلاسکو اعلام شد

شنبه 9 بهمن 1395
20:50
زمان و مکان تشییع شهدای پلاسکو اعلام شد شهدای پلاسکو و دیگر جان باختگان این حادثه دردناک، دوشنبه در مصلای تهران تشییع می شوند.

العالم - ایران

رييس ستاد تشيیع شهداى آتش‌نشان در حادثه پلاسكو اعلام کرد؛ با توجه به اهمیت احراز هويت ۱۶ آتش نشان و پايان آوار بردارى، مراسم تشيیع در روز دوشنبه ۱۱ بهمن از ساعت ٨:٣٠ صبح در محل مصلاى تهران برگزار خواهد شد.

معاون اجتماعی شهرداری تهران هم از تشییع شهدای آتش نشان حادثه ساختمان پلاسکو در روز دوشنبه خبر داد. عبداللهی در گفتگو با خبر 21 شبکه یک سیما افزود: این مراسم از ساعت 8:30 صبح و از مصلای تهران آغاز می شود و در خیابان مفتح شمالی و خیابان شهید مطهری ادامه می یابد.

وی اضافه کرد: این شهدا سپس به قطعه 50 بهشت زهرا منتقل و به خاک سپرده می شوند و درهای مصلای تهران از صبح زود به روی مردم باز است و اتوبوس های شهرداری از سی میدان تهران و خطوط یک و سه مترو به طور رایگان مردم را به مصلا می رساند.

معاون اجتماعی شهرداری تهران افزود: آیت الله امامی کاشانی بر پیکر آتش نشانان نماز خواهد خواند.

وی گفت: مراسمی نیز روز چهارشنبه این هفته از ساعت 14 الی 16 در مدرسه عالی شهید مطهری برگزار می شود.

عبداللهی افزود: مابقی شهدای آتش نشان نیز تا فردا احراز هویت و به شهرداری تحویل داده می شوند.

تشییع جان باختگان پلاسکو که قرار بود هفته گذشته انجام شود، با هدف یافتن تمامی پیکرها و تعیین هویت آنان، به تعویق افتاد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت