هلاکت سردسته جلادهای داعش در موصل

يکشنبه 10 بهمن 1395
14:37
هلاکت سردسته جلادهای داعش در موصل یک منبع نظامی امنیتی در استان نینوا اعلام کرد سردسته جلادان داعش در غرب این استان توسط گروه ناشناسی به هلاکت رسید.

العالم - عراق

این منبع روز یکشنبه به شبکه سومریه نیوز گفت: یک گروه مسلح ناشناس امروز، ابوسیاف سردسته جلادهای داعش را به هلاکت رساند.
این منبع عراقی تصریح کرد: عناصر گروه مذکور اقدام به ایجاد کمینی برای هدف قرار دادن این عضو ارشد داعش در منطقه "الدواسه" در ساحل غربی شهر موصل کردند و با وارد کردن چندین ضربه چاقو، وی را به هلاکت رساندند.
منبع مذکور که خواست نامش فاش نشود اظهار داشت: ابوسیاف یکی از مشهورترین جلادان داعش بود که سردسته جلادان استان نینوا به شمار می آمد.
این منبع خاطر نشان کرد: ابوسیاف سر بیش از یکصد تن از مخالفان گروه تروریستی داعش را از تن جدا کرده بود و سر و جسد افراد را پس از کشتن در گودالی در منطقه الخسفه می انداخت.
216
 

0% ...

آخرین اخبار

آژانس بین‌المللی انرژی نسبت به آسیب‌های اقتصادی در جهان هشدار داد


نماینده ایران در ژنو: ایران به دفاع مشروع از خود تا توقف کامل تجاوز ادامه خواهد داد


انهدام دو فروند موشک agm-158 کروز در آسمان تهران


براری: تا آخرین قطره خونم برای ایران خواهم جنگید/ وطن شرف ماست


پزشکیان: دل‌های مردم آزاده دنیا با صهیونیست‌ها نیست


هشدار کرملین به متجاوزان: درگیری را به دریای خزر نکشانید


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مالزی


رئیس مجلس: ذوالقدر در مسیر اعتلای ایران و مقابله با دژخیم آمریکایی-صهیونی خواهد درخشید


سفیر ایران: پرداخت غرامت به تهران از شروط پایان جنگ است


سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح مسیر را تا پیروزی کامل ادامه می‌دهند