ترامپ در90 روز آینده ویزا برای اتباع همه کشورها صادر می شود

دوشنبه 11 بهمن 1395
04:30
ترامپ در90 روز آینده ویزا برای اتباع همه کشورها صادر می شود به دنبال انتقادهای گسترده از تصمیم درخصوص ایجاد محدودیت برای ورود اتباع تعدادی از کشورها به آمریکا، دونالد ترامپ اعلام کرد که طی 90 روز آینده صدور ویزا برای اتباع همه کشورها از سر گرفته می شود.

العالم - آمریکا

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از رویترز، رئیس جمهوری امریکا با صدور بیانیه ای همچنین ادعا کرد که دستور اجرایی جدید ارتباطی به دین ندارد.

ترامپ مدعی شد؛ برخلاف آنچه که رسانه ها به اشتباه مطرح کرده اند، این قانون ایجاد محدودیت برای مسلمانان نیست و ارتباطی به مذهب ندارد؛ بلکه مرتبط با حفاظت از کشورمان در برابر تروریسم است.

رئیس جمهوری آمریکا در تلاش برای پاسخ به انتقادها و مخالفت های روز های گذشته اعلام کرد که صدور ویزا برای تمامی کشورها به محض تدوین سیاست های جدید امنیتی و مهاجرتی طی 90 روز آینده از سرگرفته خواهد شد.

«دونالد ترامپ» روز جمعه فرمانی را امضا کرد که بر اساس آن ورود اتباع هفت کشور مسلمان شامل سودان، سومالی، یمن، عراق، سوریه، لیبی و ایران به آمریکا برای سه ماه ممنوع شد.

0% ...

آخرین اخبار

رقیب نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه شد


کتائب سیدالشهدا: اظهارات فؤاد حسین درباره سلاح ما دقیق نیست


صدای انفجار در قشم ارتباطی با اصابت موشک ندارد


انفجار و آتش‌سوزی دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز


سنتکام مدعی حمله به یک کشتی تجاری پس از خروج از بنادر ایران شد


33 شهید از جمله 13 کودک در جنایت ارتش سعودی در یمن


گفتگوی اردوغان و ترامپ درباره ایران


حمله هوایی؛ جنایت هولناک عربستان در شرق صنعا +فیلم


تحلیل روز؛ ترامپ کیش و مات شد


گزارش میدانی العالم از چادرهای غرق در آب آوارگان غزه +فیلم