تاثیر بادام زمینی در جلوگیری ازبروز برخی بیماری ها

دوشنبه 11 بهمن 1395
12:52
تاثیر بادام زمینی در جلوگیری ازبروز برخی بیماری ها افرادی که روزانه بادام زمینی می خورند، تردید نداشته باشند که بیماری هایی مانند سرطان ،آلزایمر، دیابت و بیماری های قلبی دیگر به سراغشان نخواهد رفت.

العالم – علمی

دکتر" مجدی بدران" عضو جمعیت آلژری و ایمنی در مصر،دراین خصوص گفت:پژوهش های علمی نوین اثبات کرده بادام زمینی حاوی مقادیر زیادی مواد غذایی مهم برای تقویت سیستم ایمنی بدن بوده و از بیماری های قلبی و رگ های خونی و ابتلا به آلزایمر و سرطان جلوگیری کرده و موجب کاهش علائم پیری می شود.
وی افزود:بادام زمینی حاوی 25 درصد پروتئین است که موجب تجدید بافت های بدن شده و دارای مواد غذایی زیادی مانند اسید فولیک ،منیزیم ، نیاسین و ویتامین های مختلفی است که محافظ قلب و رگهاست و به کاهش کلسترول منفی و جلوگیری از ورود میکروبها و سموم به بدن می شود.
بدران افزود:پوست بادام زمینی حاوی آنتی اکسیدان ها  بوده و دارای ماده ای برای بارورکردن سلول ها و حفظ شادابی بوده و روغن نباتی آن سرشار از ویتامین وآنتی اکسیدان و املاح معدنی مهمی برای بدن است.

وی افزود:بادام زمینی هم چنین سرشار از ماده نیاسین بوده که مانع از آلزایمر و تشکیل سنگ کیسه صفرا  می شود،  این ماده هم چنین سرشار از فیبرهایی است که به پاکسازی بدن از سموم و کاهش وزن و جلوگیری از ابتلا به آسم منجر می شود.

وی هم چنین تاکید کرد بادام زمینی حاوی ماده تریپتوفان بوده که ماده سروتونین ترشح می کند بدین ترتیب از بروز افسردگی  در افراد جلوگیری کرده وبه تعدیل مزاج کلی منجر می شود.
217

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم