نگرانی عراق از دستور جدید ترامپ

دوشنبه 11 بهمن 1395
14:58
نگرانی عراق از دستور جدید ترامپ عراق از تصمیم رئیس جمهوری جدید آمریکا درباره اتباع عراقی ابراز تأسف کرد .

العالم عراق
سایت سومریه نیوز گزارش داد : ابراهیم جعفری وزیر امور خارجه عراق امروز دوشنبه با داگلاس سیلیمن سفیر آمریکا در بغداد دیدار می کند.
جعفری در دیدار با سیلیمن اعتراض دولت متبوع خود به حکم جدید دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را درباره اتباع عراقی اعلام خواهد کرد.
ترامپ ورود اتباع عراقی به خاک عراق را ممنوع کرده است .
زینب عارف البصری نماینده مجلس عراق نیز خواستار احضار سیلیمن به وزارت امور خارجه و ابلاغ اعتراض دولت بغداد به وی شده است .
البصری گفت : دولت عراق در قبال حکم ترامپ نباید سکوت کند.
عالیه نصیف یکی دیگر از نمایندگان مجلس عراق خواستار  لغو توافقنامه ها بغداد با شرکت های نفتی آمریکائی فعال در عراق شد و گفت : مبادلات تجاری عراق با  آمریکا باید متوقف شود.

مقتدا صدر رئیس گروه صدر هم از ترامپ خواسته است که پیش از اخراج اتباع عراقی از آمریکا، اتباع آمریکایی را از خاک عراق خارج کند.
ترامپ در حکمی که به تازگی امضا کرده است، اتباع عراق ، ایران ، سوریه ، سودان ، لیبی ، سومالی و یمن را از ورود به خاک آمریکا به مدت حداقل 90 روز ممنوع کرده است.

214

0% ...

آخرین اخبار

آغاز رزمایش بزرگ «جانفدایان ایران»


سقوط یک جنگنده اف ۱۶ در میشیگان


صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد