حمله پلیس آلمان به چندین خانه و مسجد

چهارشنبه 13 بهمن 1395
12:26
حمله پلیس آلمان به چندین خانه و مسجد در حمله پلیس آلمان به چندین خانه و مسجد، یک شهروند تونسی بازداشت شد.

العالم - اروپا

به نقل از رویترز؛ بیش از 1100 نیروی پلیس آلمان 54 منزل، مرکز کسب و کار و مسجد را در فرانکفورت و سایر شهرهای ایالت غربی «هسن» تفتیش کردند.
به گفته مقامات آلمانی، در این عملیات که سپیده‌دم امروز (چهارشنبه) انجام شد، یک شهروند تونسی مظنون به طرح‌ریزی حمله‌ای تروریستی بازداشت شد.
در بیانیه دادستان کل فرانکفورت آمده است این شهروند 36 ساله تونسی متهم است از ماه اوت 2015 برای گروه تروریستی داعش در آلمان به جذب نیرو پرداخته است. وی همچنین متهم است شبکه‌ای از حامیان داعش را برای انجام حملات تروریستی در آلمان تشکیل داده است. مقامات در حال تحقیق در خصوص 16 مظنون 16 تا 46 ساله هستند و فرد دستگیرشده نیز در میان آن‌ها به چشم می‌خورد.
بنا بر اعلام دادستان کل فرانکفورت، این حمله تروریستی در مراحل ابتدایی طراحی قرار داشت و مکان انجام آن در زمان دستگیری مظنون تونسی مشخص نبود. مقامات فرانکفورت همچنین از نابودی یک شبکه گسترده سَلَفی خبر می‌دهند.

0% ...

آخرین اخبار

آملی لاریجانی: سران آمریکایی-صهیونی جز با زبان قدرت دست از جنایت برنمی‌دارند


جان‌های مقاوم و خون‌های پیروز: حماسه عزت و پایداری در غزه و کرانه باختری


قالیباف: در مقابل هرگونه جسارت، پاسخی خارج از تصور می‌دهیم


انهدام یک فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس


عراقچی: آتش‌بس فقط با توقف کامل جنگ محقق می‌شود


اجرای حکم محکومیت آمریکا در پرونده بیماران پروانه‌ای


زنان کُرد بخشی از حافظه تاریخی و سرمایه اجتماعی ایران‌اند


یورش گسترده اشغالگران صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری


رایزنی گازی ایران با اعضای مجمع کشور‌های صادرکننده گاز در مسکو


عزیزی: اسرائیل را کمتر از یک ساعت غیرمسکونی می‌کنیم!