وزارت نفت : از نماینده شکایت نکردیم، شکوائیه بود

پنج‌شنبه 14 بهمن 1395
12:04
وزارت نفت : از نماینده شکایت نکردیم، شکوائیه بود روابط عمومي وزارت نفت ضمن تکذیب موضوع شکایت از یک نماینده مجلس شورای اسلامی در این باره توضیحاتی ارائه کرد.

العالم- ایران

روابط عمومی وزارت نفت توضیح داد: در پي انتشار اخباري مبني بر شكايت وزير نفت از آقاي هدايت الله خادمي نماينده محترم مجلس كه در برخي رسانه ها و شبكه هاي اجتماعي منتشر شده است به آگاهي مي رسانيم كه هيچ شكايتي از سوي جناب آقاي زنگنه وزير محترم نفت از جناب آقاي خادمي به مراجع قضايي تسليم نشده است.

آن چه در روزهاي اخير در برخي رسانه ها و به نقل از آقاي خادمي مطرح شده نه يك شكايت به دستگاه قضايي بلكه شكواييه اي است كه چند ماه پيش از سوي معاونت حقوقي و پارلماني وزارت نفت بنا بر وطيفه ذاتي ودر واكنش به برخي اتهام ها نظير "وابستگي به خارج " و "خيانت "كه از جانب آقاي خادمي به وزارت نفت نسبت داده شد به هيات رئيسه مجلس تقديم تا بر اساس آيين نامه مجلس محترم به آن رسيدگي شود كه از قرار معلوم اين شكواييه به تازگي به اطلاع آقاي خادمي رسيده است.

وزارت نفت در حال حاضر و با توجه به مواضع كنوني جناب آقاي خادمي شكواييه مذكور را خاتمه يافته تلقي كرده و هيچ اصراري به پيگيري موضوع ندارد.

روابط عمومی وزارت نفت یاداور شد : وزارت نفت به انجام وظايف نمايندگان محترم مجلس در چارچوب قانون باور عميق داشته و همواره آماده همكاري و همراهي با مجلس براي حل مسايل و رفع مشكلات كشور است.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان