امارات کاردار سفارت ایران را احضار کرد

پنج‌شنبه 14 بهمن 1395
15:20
امارات کاردار سفارت ایران را احضار کرد وزارت خارجه امارات، کاردار جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی را با طرح ادعایی واهی فراخواند.

العالم ـ ایران
خبرگزاری رسمی امارات "وام" اعلام کرد، وزارت خارجه امارات کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران را در ابوظبی احضار کرد.

درهمین حال خبرگزاری "آناتولی" نیز گزارش داد؛ وزارت خارجه امارات متحده عربی امروز پنجشنبه، کاردار جمهوری اسلامی ایران در "ابوظبی" را به خاطر آنچه که آن را تجهیز غیرقانونی نیروهای انصارالله در یمن عنوان کرد، فراخواند.

خبرگزاری رسمی امارات گزارش داده است که "عبدالرحیم العوضی" – معاون وزیر خارجه و همکاری امور قانونی بین الملل این کشور- کاردار جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی را فرخوانده و یادداشت اعتراضی را در خصوص اقدام ایران در تجهیز نیروهای جنبش انصارالله به سلاح از طریق غیرقانونی، به وی  تحویل داده است.

"عبدالرحیم العوضی" مدعی شده است که این اقدام ایران قطعنامه های الزام‌آور شورای امنیت در مورد ممنوعیت این گونه اقدامات را نقض کرده و تجاوز به حق حاکمیت یمن به شمار می رود که در نهایت موجب تشدید نزاع در این کشور خواهد شد.

نیروی هوایی امارات که خود به همراه عربستان سعودی از یک سال و نیم گذشته تاکنون حملات وحشیانه ای را علیه مردم بی دفاع یمن انجام می دهد و هزاران زن و کودک را به خاک و خون کشیده است، هفته گذشته نیز مدعی شده بود یک فروند پهپاد ایرانی را در منطقه شمالی "مخا" واقع در سواحل دریای سرخ ساقط کرده است.

ادعای اقدام امارات در حالی است که مقامات جمهوری اسلامی ایران این گونه ادعاها از سوی ائتلاف متجاوز عربی به یمن را همواره رده کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»