حمله بمب‌‌افکن‌های روسی به داعش در دیر الزور

شنبه 16 بهمن 1395
10:49
حمله بمب‌‌افکن‌های روسی به داعش در دیر الزور بمب‌افکن‌های دوربرد روسیه مواضع گروه تروریستی داعش در استان دیر الزور را هدف قرار دادند.

العالم - سوریه
وزارت دفاع روسیه با صدور بیانیه ای که در سایت "روسیا الیوم" منتشر شد اعلام کرد، بمب‌افکن‌های دوربرد تو 22 ام 3 با پرواز از یکی از فرودگاه های روسیه، انبارهای عظیم سلاح گروه تروریستی داعش در شهر المیادین در حومه دیر الزور را هدف قرار دادند.
در بیانیه وزارت دفاع روسیه تصریح شده است که سیستم های کنترلی و نظارتی دقیق نشان داده اند که مواضع و انبارهای بزرگ اسلحه و مهمات داعش در این حمله هوایی هدف قرار گرفته اند.
در این بیانیه آمده است دو جنگنده "سو 20 اس ام" و "سو 35اس" با پرواز از پایگاه هوایی حمیمیم در لاذقیه این عملیات را پوشش داده اند. کما اینکه تمام جنگنده ها پس از اجرای موفقیت آمیز این مأموریت به پایگاه های خود بازگشته اند.
گفتنی است بمب افکن های دوربرد روسی در روز 30 ژانویه به دو مرکز فرماندهی و تعدادی انبار سلاح و مهمات داعش در دیر الزور حمله کرده و تعداد زیادی از تروریست ها را به هلاکت رسانده اند.
نیروی هوایی سوریه نیز امروز مواضع و تحرکات گروه تروریستی داعش را در "تله الخنزیر" و منطقه "المعامل" و دوراهی "ثرده" در دیر الزور را زیر آتش گرفتند. در این عملیات خسارت و تلفاتی سنگینی به گروه تروریستی داعش وارد آمده و یک خودروی بمبگذاری شده آنها نیز در پل "السیاسه" منهدم شد.
208

0% ...

آخرین اخبار

بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور