نماینده سازمان ملل: انصارالله سلاح خود را تحویل دهد!

يکشنبه 17 بهمن 1395
12:01
نماینده سازمان ملل: انصارالله سلاح خود را تحویل دهد! نماینده سازمان ملل در یمن گفت با ادعای این که بحران یمن خارج از چارچوب قطعنامه 2216 سازمان ملل و طرح کشورهای عربی خلیج فارس و گفتگوی ملی راه حل دیگری ندارد، از انصارالله خواست سلاح خود را تحویل دهد.

العالم - یمن
"اسماعیل ولد شیخ"  در یک گفتگوی تلوزیونی اظهار داشت: شورای امنیت درباره حل صلح آمیز بحران در یمن به اتفاق نظر رسیده است.

"روسیا الیوم" خاطرنشان کرد که ولد الشیخ، به هدف تنظیم جدول زمانی مراحل مختلف نقشه راه، به منطقه سفر می کند.
نماینده سازمان ملل بدون اشاره به استمرار حملات مرگبار ائتلاف عربستان سعودی به یمن -که از حدود 2 سال قبل ادامه دارد- از جنبش انصار الله و علی عبد الله صالح، رئیس جمهور سابق این کشور خواست سلاح های خود را تحویل دهند.

ولد الشیخ گفت: ملت یمن شایستگی آن را دارد که همه طرف ها از مواضع خود عقب نشینی کنند.
وی با دعوت از همه طرف های درگیر برای شرکت در کارگروه ویژه آتش بس تصریح کرد که دولت (مستعفی به ریاست عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهور فراری) یمن آمادگی خود را برای شرکت در این فعالیتها اعلام کرده است و ما اکنون منتظر پاسخ انصار الله و برگزاری کنفرانسی درباره شرکت در این فعالیت هستیم.
ولد شیخ ادعا کرد که تشکیل شورای ریاست جمهوری و دولت نجات ملی یک اقدام یک جانبه است، و کمکی به حل سیاسی بحران نمی کند.
وی مشکل نخبگان سیاسی یمن را عدم تمایل به عقب نشینی از مواضع خود دانست.
208

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان