خودروی جدید، همزمان با بازار اروپا در ایران تولید می‌شود

يکشنبه 17 بهمن 1395
14:14
خودروی جدید، همزمان با بازار اروپا در ایران تولید می‌شود مدیرعامل شرکت مشترک ایران خودرو و پژو (ایکاپ) با بیان این‌که اجرای قرارداد پژو منافع زیادی نصیب اقتصاد کشور خواهد کرد، گفت: نخستین محصول پژو ۲۰۰۸ در اسفند ماه امسال از خط تولید خارج خواهد شد.

العالم-ایران
محمدرضا معتمد اظهار کرد: محصول ۲۰۰۸ جدید که تا چند روز دیگر در بازار اروپا عرضه می‌شود تا یک ماه دیگر در ایران خودرو به تولید خواهد رسید. تولید و عرضه یک محصول به فاصله یک ماه از بازارهای جهانی در تاریخ خودروسازی کشور بی سابقه است.

وی از ارایه محصول جدید ایکاپ منطبق با ویژگی‌های جغرافیایی ایران خبر داد و گفت: در اروپا این خودرو با موتور ۱۲۰۰ سی. سی عرضه می‌شود ولی در ایران هم با موتور ۱۲۰۰ سی سی و هم با موتور ۱۶۰۰ سی سی تولید و عرضه خواهد شد.

معتمد ادامه داد: ما باید از خدمات فروش و خدمات پس از فروش محصول اطمینان حاصل کنیم. فعال بودن نمایندگی های ایران خودرو در سراسر کشور نقطه قوتی برای شرکت ایکاپ است. ما برای فروش محصولات ایکاپ باید مدل ویژه ای داشته باشیم تا سایر فرآیندها را براساس آن طرح‌ریزی کنیم.

وی با بیان این که در هر سال یک یا دو محصول جدید روانه بازار خواهیم کرد، گفت: آموزش قبل از تحویل خودرو به مشتری اهمیت زیادی دارد که این فرآیند با آموزش نیروهای انسانی در نمایندگی های ایران خودرو محقق خواهد شد.

مدیرعامل ایکاپ خاطرنشان کرد: نمایندگی های ایران خودرو برای ارایه سرویس های سریع و تعدادی از نمایندگی های منتخب برای سرویس های سنگین به محصولات ایکاپ آماده سازی می شوند.

منبع:ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند