خبر فوری:

حذف ده‌ها آیه قرآن کریم از کتب درسی اردن

يکشنبه 17 بهمن 1395
17:07
حذف ده‌ها آیه قرآن کریم از کتب درسی اردن یک نماینده فراکسیون اخوان المسلمین در مجلس اردن از تعدیل‌های گسترده در مطالب کتب درسی شامل حذف ده‌ها آیه از قرآن کریم و احادیث نبوی شریف خبر داد.

العالم اردن

پایگاه اینترنتی رأی الیوم نوشت: هدی العتوم که کارشناس پرورشی و متخصص امور آموزشی است، افزود: علاوه بر آیات قرآن، محتوای درسی مرتبط با عقاید اسلامی، سیره نبوی و صحابه ایشان نیز حذف شده است. 

این نماینده اردنی در یک کنفرانس مطبوعاتی افزود: متون مربوط به جهاد و مقاومت در برابر اشغالگران فلسطین که 40 درصد منابع زبان عربی و تربیت اسلامی در مراحل مختلف را تشکیل می داد، 325 آیه و حدیث و 75 درس که در زمینه ارزش های اسلامی بود، حذف شده است.

این در حالی است که کمیته بازنگری کتاب های درسی اردن مدعی شده که تا این زمان، تصمیم های جدیدی به ویژه درباره کتاب های تعدیل شده با نسخه های آزمایشی از کلاس های اول تا ششم ابتدایی وجود ندارد.

206

0% ...

آخرین اخبار

عضو ارشد انصارالله: اسرای بسیار با تابعیت‌های مختلف در اختیار داریم


آمادگی شهرهای «حیس» و «الخوخه» یمن برای بازگشت آوارگان بعد از آزادسازی


صهیونیست ها تاریخ غزه را ویران و حافظه مکان را محو می‌کنند


شاد از یک پلتفرم آموزشی شرایط اضطراری تا امپراتوری دیجیتالی در خدمت نسل جدید


الجزایر حریم هوایی خود را به روی امارات بست


حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان


پزشکیان فردا به هند می‌رود؛ از سخنرانی در بریکس تا دیدارهای دوجانبه


با رویکرد سیاسی‌آژانس، کشور‌ها از NPT خارج می‌شوند


سخنگوی انصارالله: کشتیرانی و تجارت در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، امن و بدون وقفه است/ هیچ‌گونه جاه‌طلبی ارضی درباره کشورهای همسایه نداریم