خبر فوری:

نظر مقام روسی درباره تحریم‌های ضد ایرانی آمریکا

يکشنبه 17 بهمن 1395
18:59
نظر مقام روسی درباره تحریم‌های ضد ایرانی آمریکا سناتور مشهور روسی احتمال می دهد که بعد از وضع تحریم های جدید امریکا علیه ایران بحران جدیدی در خاور میانه رخ دهد.

العالم - ایران

به گزارش اسپوتنیک، سناتور الکسی پوشکوف احتمال می دهد که بعد از وضع تحریم های جدید امریکا علیه ایران بحران جدیدی در خاور میانه رخ دهد و این در حالی است که مشکلات حل نشده حاصل از فعالیت سازمان تروریستی داعش به قوت خود باقی می ماند.

پوشکوف روز شنبه در تویتر خود به این موضوع اشاره کرد.

روز جمعه فهرست تحریم ها علیه 13 شخص حقیقی شامل شهروندانی از ایران، امارات، چین، کویت و لبنان آماده شد. در این فهرست همچنین نام 12 شرکت مستقر در ایران، لبنان، چین و امارات ذکر شده است. تحریم ها شامل برنامه هسته ای ایران به خاطر ساخت موشک بالستیک و حمایت از گروهک شیعه لبنان «حزب الله» می شود که واشنگتن در فهرست سازمان های تروریستی قرار داده است.

با وجود این که امریکا موظف به لغو تحریم های هسته ای از ایران می باشد، اما سایر تحریم ها را علیه تهران لغو نخواهد کرد. مقامات ایران می گویند که این اقدام ماهیت توافقات هسته ای را زیر سوال می برد، اما واشنگتن با این نظر موافق نیست.

0% ...

آخرین اخبار

عضو ارشد انصارالله: اسرای بسیار با تابعیت‌های مختلف در اختیار داریم


آمادگی شهرهای «حیس» و «الخوخه» یمن برای بازگشت آوارگان بعد از آزادسازی


صهیونیست ها تاریخ غزه را ویران و حافظه مکان را محو می‌کنند


شاد از یک پلتفرم آموزشی شرایط اضطراری تا امپراتوری دیجیتالی در خدمت نسل جدید


الجزایر حریم هوایی خود را به روی امارات بست


حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان


پزشکیان فردا به هند می‌رود؛ از سخنرانی در بریکس تا دیدارهای دوجانبه


با رویکرد سیاسی‌آژانس، کشور‌ها از NPT خارج می‌شوند


سخنگوی انصارالله: کشتیرانی و تجارت در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، امن و بدون وقفه است/ هیچ‌گونه جاه‌طلبی ارضی درباره کشورهای همسایه نداریم