پالرمو پایتخت فرهنگی ایتالیا در سال ۲۰۱۸ شد

دوشنبه 18 بهمن 1395
13:24
پالرمو پایتخت فرهنگی ایتالیا در سال ۲۰۱۸ شد شهر پالرمو به عنوان پایتخت فرهنگی ایتالیا در سال ۲۰۱۸ انتخاب شد.

العالم-اروپا
به گزارش  آسوشیتدپرس، وزارت فرهنگ ایتالیا شهر پالرمو را به عنوان پایتخت فرهنگی این کشور در سال ۲۰۱۸ معرفی کرد.

این شهر پس از آن که نوامبر پیش به عنوان میزبان «مانیفستا ۱۲» دوسالانه اروپایی هنر معاصر انتخاب شد این جایگاه را کسب کرد.

با این انتخاب پالرمو یک جایزه تشویقی یک میلیون یورویی دریافت می‌کند تا بتواند شروع به فعالیت و خود را برای این میزبانی آماده کند. با این انتخاب شهر پالرمو از نظر توریستی با رشد قابل توجهی روبه رو خواهد شد.

این شهر که از نظر تاریخی و فرهنگی بسیار اهمیت دارد از میان ۱۱ شهر ایتالیایی انتخاب شد. الگرو، آکویلیا، کاماچیو، ارکوانو، مونته‌بلونا، رساناتی، ستیمو، تورینزه، ترنتو و الیما-اریسه دیگ مدعیان دریافت این عنوان بودند.

پالرمو دارای دانشگاهی است که قدمت آن به سال ۱۸۰۵ بازمی‌گردد. بنیاد علوم، فرهنگستان موسیقی و دانشسرای تربیت معلم، رصدخانه و برج هواشناسی، کتابخانه، موزه و بندرگاه از دیگر مراکز فرهنگی این شهر است.

پالرمو از مراکز مهم سیر و سفر و دارای نمایشگاه بین‌المللی نیز هست. ساختمان‌های تاریخی و آثار باستانی متعدد که در دوره حکومت نورمان‌ها در سده یازدهم و دوازدهم میلادی تا سده هیجدهم ساخته شده‌اند، وجهه تاریخی خاصی به آن بخشیده‌اند.

این میراث عرب-نورمانی که از سوی یونسکو به عنوان میراث بشری شناخته شده از امتیازهای مهم پالرمو بوده است.

پیتویا پایتخت فرهنگی ۲۰۱۷ ایتالیا و مانتوآ پایتخت فرهنگی سال ۲۰۱۶ این کشور تاریخی بودند .

منبع:مهر

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد