دفاع وزیر آمریکایی از سیاست نژادپرستانه ترامپ

چهارشنبه 20 بهمن 1395
00:29
دفاع وزیر آمریکایی از سیاست نژادپرستانه ترامپ وزیر امنیت داخلی (وزیر کشور) آمریکا از سیاست رئیس جمهور این کشور در منع ورود اتباع برخی کشورها دفاع کرد.

العالم - آمریکا

جان کلی در جلسه استماع کمیته امنیت داخلی مجلس نمایندگان گفت: ما به دنبال افزودن کشورهای دیگری به فهرست هفت کشور منع شده نیستیم ولی به دنبال افزودن شیوه های بررسی در فرایند پذیرش مهاجران هستیم؛ اینکه بدانیم چه کسانی هستند، چه سابقه و زمینه ای دارند و اگر کشورها نخواهند در بررسی های بیشتر با آمریکا همکاری داشته باشند، اتباع آن کشورها به این ترتیب دیگر نمی توانند به آمریکا بیایند.

وی ادامه داد: آمدن به اینجا حق به حساب نمی آید و اگر نخواهند همکاری کنند، مشکلی نیست ولی در حال حاضر کشور دیگری نیست که در فهرست منع مسافرت به آمریکا افزوده شود. امید داریم که بتوانیم با برخی از کشورهایی که در منع مسافرت قرار دارند، همکاری کنیم تا شیوه بررسی به شکلی که برای ما راضی کننده باشد، بهبود یابد و بتوانیم درهای خود را به روی شهروندان آنان باز کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند


تأکید امیر سرتیپ الهامی بر افزایش نوع و تاکتیک تجهیزات تولیدی با تکیه بر توان داخلی


دختران غزه با قلم‌مویی که امید و صلح را ترسیم می‌کند، به مقابله با جنگ می‌پردازند


سازوکار همکاری پیشکسوتان سازندگی دفاع مقدس در بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده بررسی شد


واشنگتن یک چهارم پهپادهایش را در جنگ با ایران از دست داده است


آمریکا و سه کشور اروپایی به دنبال ارائه قطعنامه‌ای دیگر علیه ایران


غزه..آماج تجاوزات بی وقفه رژیم صهیونیستی