افتتاح دومین مرکز فضایی کشور در قشم

پنج‌شنبه 21 بهمن 1395
14:39
افتتاح دومین مرکز فضایی کشور در قشم دومین مرکز فضایی کشور در جزیره قشم روز پنجشنبه طی آیینی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد.

العالم-ایران

دومین مرکز فضایی کشور در جزیره قشم جهت سرعت بخشی به فعالیت های مرتبط با حوزه فضایی و مخابراتی با صرف هزینه 100 میلیارد ریال طی آیینی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و سایر مسوولان این شهرستان به بهره برداری رسید.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین افتتاح این پروژه عنوان کرد: با توجه به اهمیت فعالیت های فضایی برای این وزارتخانه امکانات و تجهیزات مرکز اسدآباد و بومهن تهران نیز برای بهره برداری مرکز قشم در اختیار این مجموعه قرار خواهد گرفت.
محمود واعظی بیان کرد: با توجه به مطالبه رهبر معظم انقلاب در بخش هوا و فضا و بومی کردن فناوری های مرتبط و تسلط دانشمندان و پژوهشگران به موضوع و تاکیدات رییس جمهوری در این زمینه اقدام های مهم و موثری صورت گرفته است.
وی بیان کرد: با بازگشت سازمان فضایی ایران به بدنه وزارت ارتباطات ابتدا برای ایجاد آرامش و سپس توسعه فعالیت ها از جمله حمایت از توسعه فناوری های مرتبط بومی در دانشگاه هاو به ویژه پژوهشکده فضایی اقدام شد.
وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات اضافه کرد: ماهواره سنجش بومی تا پنج سال آینده ساخته و پرتاب خواهد شد و همچنین طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره مخابراتی بومی تا 10 سال آینده هدفگذاری شده است.
او همچنین تشریح کرد: قرارداد ماهواره سنجش ملی بسته شده و به زودی نیز قرارداد مرتبط با ساخت ماهواره مخابراتی ملی نیز منعقد خواهد شد.
در ادامه این آیین تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان فضایی ایران و منطقه آزاد قشم در حضور محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و حمیدرضا مومنی مدیرعامل و رییس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد به امضا رسید.

منبع:ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم