از چهارشنبه تاکنون

سومین زمین لرزه پاکستان رخ داد

جمعه 22 بهمن 1395
10:45
سومین زمین لرزه پاکستان رخ داد مرکز لرزه نگاری پاکستان اعلام کرد زمین لرزه ای به بزرگی پنج و دو دهم درجه در مقیاس ریشتر روز جمعه بخش هایی از استان خیبر پختونخوا در شمال غرب این کشور را لرزاند.

العالم - آسیا

مرکز لرزه نگاری پاکستان اعلام کرد زمین لرزه ای به بزرگی پنج و دو دهم درجه در مقیاس ریشتر روز جمعه بخش هایی از استان خیبر پختونخوا در شمال غرب این کشور را لرزاند.

این مرکز در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد این زمین لرزه ساعت 10:49 به وقت محلی روی داد و کانون آن در رشته کوههای هندوکوش در افغانستان و در عمق 84 کیلومتری زمین بود.

به گزارش خبرگزاری شین هوا از اسلام آباد، شبکه تلویزیونی اردو زبان سماء نیز گزارش داد بر اثر این زلزله، نواحی سوات، ملاکند، بتاگرام و همچنین مناطق همجوار استان خیبر پختونخوا لرزید.

بر اساس گزارش رسانه های پاکستان، تاکنون هیچ خبری در مورد تعداد مجروحان و یا خسارات وارده گزارش نشده است اما وقوع زلزله در این مناطق باعث ترس و وحشت در میان ساکنان منطقه شد.

این زمین لرزه به دنبال وقوع دو زمین لرزه روز چهارشنبه در جنوب غرب پاکستان، رخ داد. 
 

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد