دی میستورا: هدف ژنو آغاز گفتگوهای صلح سوریه‌ است

جمعه 22 بهمن 1395
23:14
دی میستورا: هدف ژنو آغاز گفتگوهای صلح سوریه‌ است نشست مطبوعاتی استفان دی میستورا فرستاده سازمان ملل در امور سوریه در پاریس برگزار شد.

العالم سوریه 

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم، وی در این کنفرانس گفت که آتش بس به رغم نقض آن در غوطه، همچنان پا برجاست اما استمرار این نقض، کل آتش بس و گفتگوهای صلح را تهدید می نمی کند.
وی افزود که مهمترین موضوع در زمان حاضر، توافق داخلی مخالفان نظام سوریه برای شرکت در مذاکرات ژنو است.

دی میستورا، همچنین، گفت که هدف اجلاس آستانه حفظ آتش بس بوده اما هدف اجلاس ژنو آغاز گفتگوهای صلح است.   
اما در عرصه میدانی، نیروی هوایی ارتش سوریه مواضع تروریست های داعش در منطقه الشارع العریض در شهر تدمر را در هم کوبید که به کشته شدن شماری تروریست و انهدام دو لودر و یک تانکر این گروه انجامید. 
همچنین ارتش سوریه ضمن کشتن چند داعشی در تله العوامید واقع در جنوب حمص یک خودروی داعشی حامل تیربار سنگین را منهدم کرد.
 

 

0% ...

آخرین اخبار

فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس


تاسیسات آرامکو و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» را هدف قرار دادیم


یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی


سی‌ان‌ان: آمریکا پس از جنگ با ایران به فکر کاهش نیروها در خاورمیانه است


قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف


پاسخ موشکی یمن به پالایشگاه جیزان؛ سقوط ارزش سهام آرامکو


بحران اسکان در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ پایان پر تنش جلسه هماهنگی کاروان‌های اعزامی