حمایت ترامپ از دستیارش به خاطر تبلیغ محصولات ایوانکا

شنبه 23 بهمن 1395
10:27
حمایت ترامپ از دستیارش به خاطر تبلیغ محصولات ایوانکا رئیس جمهور آمریکا از دستیار ارشدش در برابر انتقاداتی که به خاطر تبلیغ محصولات ایوانکا ترامپ در یک شبکه تلویزیونی انجام داده، حمایت کرد.

العالم ـ آمریکا

به گزارش آسوشیتدپرس، کلیان کانوی دستیار ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه در مصاحبه با فاکس نیوز محصولات ایوانکا ترامپ را تبلیغ کرد و این مساله با انتقاداتی روبرو شد.

مسئول کمیته نظارتی کنگره آمریکا در این باره گفته است: اقدام دستیار ارشد رئیس جمهور آمریکا در تبلیغ محصولات ایوانکا ترامپ، دختر دونالد ترامپ در یک شبکه تلویزیونی "اشتباه" بوده است.

فروشگاه نوردستروم اوایل ماه گذشته محصولات برند ایوانکا ترامپ را به دلیل "عدم فروش" از فروشگاه‌هایش جمع آوری کرده بود. جیسون شافز، مسئول کمیته نظارتی کنگره آمریکا که یک جمهوری‌خواه است گفته که این اقدام کانوی به روشنی "غیرقابل قبول" است.

ولی ترامپ به صورت علنی و خصوصی از این اقدام کانوی حمایت کرده است. مقررات اخلاقی فدرال، کارکنان کاخ سفید را از "تبلیغ هر نوع محصول، خدمات یا سرمایه‌گذاری‌" منع کرده است.

از زمان ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید به دلیل سابقه حرفه‌ای او و خانواده‌اش در حوزه تجارت و سرمایه‌گذاری نگرانی‌های زیادی درباره احتمال تضاد منافع تجاری او با منافع سیاسی ایالات متحده مطرح شده است.

شان اسپایسر سخنگوی کاخ سفید گفته است که درباره این موضوع به کانوی "تذکر" داده شده است.

به گزارش تسنیم، وی افزود: ترامپ بر این باور نیست که کانوی در این اظهارات تلویزیونی از مردم خواسته است که محصولات ایوانکا ترامپ را خریداری کنند.

منابع آگاه آمریکایی از اختلاف نظر شدید کانوی با برخی مشاوران دیگر ترامپ خبر می دهند ولی این اختلافات موجب نشده است تا روابط مستحکم رئیس جمهور آمریکا با کانوی، تضعیف شود.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست