هوشیاری وزارت اطلاعات و ناکامی دوباره تروریست‌ها

شنبه 23 بهمن 1395
19:48
هوشیاری وزارت اطلاعات و ناکامی دوباره تروریست‌ها سربازان گمنام امام زمان (عج) توانستند توطئه جریان های تکفیری تروریستی برای بر هم زدن جشن پیروزی انقلاب اسلامی در یوم الله 22 بهمن را خنثی کنند.

العالم - ایران

وزیر اطلاعات اعلام کرد، سربازان گمنام امام زمان (عج) توانستند یکی از توطئه های سازماندهی شده جریان های تکفیری تروریستی را که با هدف بر هم زدن جشن پیروزی انقلاب اسلامی در یوم الله 22 بهمن در حال تدارک بود شناسایی و از اجرای آن جلوگیری کنند.

سید محمود علوی روز شنبه (23 بهمن 1395) در جمع خبرنگاران با تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) گفت: با الطاف الهی و در سایه عنایات حضرت ولی عصر (عج)، سربازان گمنام امام زمان (عج) توانستند یکی از توطئه های سازماندهی شده جریان های تکفیری تروریستی را که با هدف بر هم زدن جشن پیروزی انقلاب اسلامی در یوم الله 22 بهمن در حال تدارک بود شناسایی و از اجرای آن جلوگیری کنند.

به نوشته پایگاه اطلاع رسانی وزارت اطلاعات، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی افزود: در این عملیات که از تاریخ 15بهمن 1395 آغاز شد و تا 21 بهمن 1395 انجام گرفت، شبکه مخفی عناصر تروریستی در اطراف تهران و برخی از استان های غربی و شرقی کشور شناسایی و هشت نفر از عناصر اصلی آن دستگیر شدند و تمام دستگیرشدگان از اتباع غیرایرانی و برخی از آنان جزو مرتبطین یکی از سرکردگان شاخص گروهک تکفیری که اخیراً به هلاکت رسیده است هستند.

وی تاکید کرد: اطلاعات اولیه نشاندهنده تدارک و تهیه سلاح کلاشنیکف و سایر تجهیزات تروریستی برای اجرای چند عملیات تروریستی  در تهران و بعضی از شهرهای کشور تحت هدایت مستقیم افرادی مستقر در برخی کشورهای همسایه است که اقدام قانونی برای پیگیری آن در دستور کار قرار دارد.

وزیر اطلاعات گفت: این عملیات زوایای پنهان وابستگی و همسویی دشمنان مستکبر نظام با جیره خواران تکفیری شان را به خوبی عیان کرده و بار دیگر ناکامی دیگری را در کارنامه ننگین مزدوران و فریب خوردگان به ثبت رسانده است.

آقای علوی با اشاره به اینکه اطلاعات تکمیلی پس از اتمام مراحل امنیتی به استحضار ملت عزیز خواهد رسید، از حضور هوشمندانه ملت شریف کشور در راهپیمایی 22 بهمن تشکر کرد و افزود: امیدواریم دشمنان ملت پیام شفاف و روشن مردم کشور را دریافت کرده باشند.

0% ...

آخرین اخبار

طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه