دست بشار اسد؛ دستاویز جدید شایعه‌سازان

يکشنبه 24 بهمن 1395
00:51
دست بشار اسد؛ دستاویز جدید شایعه‌سازان مخالفان رئیس جمهور سوریه که شایعات آنها درباره وضعیت سلامتی بشار اسد با حضور وی در چند دیدار و سفر به لاذقیه نقش بر آب شد، این بار سوژه جدیدی را برای ادامۀ دروغ‌پردازی‌های خود رو کردند.

العالم ـ سوریه

مخالفان بشار اسد هنوز از شایعه پراکنی درباره وضعیت سلامتی او دست نکشیده اند و به تازگی برخی فعالان اینترنتی مخالف، با استناد به ویدئوی دیدار بشار اسد با هیات پارلمانی بلژیک، باز هم از سکته مغزی رییس جمهور سوریه سخن می گویند.  آنان مدعی هستند که بشار اسد در این دیدار دست چپ خود را اصلا تکان نداده است؛ و حرکت ندادن دست چپ را دلیل قاطعی بر سکته مغزی وی دانسته اند!

به نوشته الحدث نیوز، این بار واقعا می توانیم از عبارت مشهور رسانه های سوریه استفاده کنیم؛ رسانه های سوری پس از هرگونه حمله از سوی شبه نظامیان مسلح یا حامیان آنها از طریق رژیم صهیونیستی به مواضع سوریه، می گویند: "این امر نشانه ورشکستگی گروههای مسلح تروریست است".

یادآور می شود که برخی مخالفان سوریه پیش از این نیز شایعه کرده بودند که رییس جمهور سوریه سکته مغزی کرده است وهمزمان با این شایعه، خبر دیگری مبنی بر تیراندازی به بشار اسد از سوی یکی از افراد نزدیکش نیز منتشر شد.

اما ساعات اندکی پس از این شایعه پراکنی ها، بشار اسد با امیرعبداللهیان معاون ویژه رییس مجلس شورای اسلامی ایران در دمشق دیدار کرد؛ همچنین به زادگاه خود شهر قرداحه سفر کرد و با هیات پارلمانی بلژیک و هیاتی از مجلس دومای روسیه نیز دیدار داشت.

210

0% ...

آخرین اخبار

بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن