رویترز: اتریش در جستجوی همزاد هیتلر!

يکشنبه 24 بهمن 1395
08:40
رویترز: اتریش در جستجوی همزاد هیتلر! حضور مردی در محل تولد آدولف هیتلر که شباهت عجیبی به وی دارد، مقامات اتریش را برای یافتن وی بسیج کرده است.

العالم - اروپا

به نقل از رویترز؛ مقامات اتریش در حال بررسی گزارش‌هایی هستند که از حضور فردی در زادگاه آدولف هیتلر – رهبر آلمان نازی در جنگ جهانی دوم – به عنوان همزاد وی حکایت دارد. سبیل، مدل مو و لباس وی نیز به هیتلر شباهت بسیاری دارد.
یک روزنامه محلی به نقل از یکی از اهالی این شهر نوشت: «این مرد را اغلب در بران‌آئو دیده‌ام و نمی‌دانم این وضع چه معنایی دارد.»
هیتلر در سال 1889 در شهر «بران‌آئو ام این» (شهری مرزی در اتریش( به دنیا آمد.
مقامات قضایی اتریش نیز این گزارش‌ها را تأیید کرده اند. این مرد که 25 تا 30 ساله تخمین زده می‌شود، آخرین بار در یک کتاب‌فروشی محلی و در حال بررسی مجله‌های مرتبط با جنگ جهانی دوم دیده شد. وی همچنین به این نکته اشاره کرد که در یک کافه خود را «هرالد هیتلر» معرفی کرده است. تصویر وی نیز دست‌کم یک بار در برابر خانه محل تولد هیتلر منتشر شده است.
پارلمان اتریش دسامبر سال گذشته رأی به خرید خانه سه‌طبقه محل تولد هیتلر داد. این ساختمان از سال 1972 در اجاره دولت اتریش بوده است تا کاربرد آن کنترل شود.
تجلیل از هیتلر و یا نازی‌ها در اتریش جرم محسوب می‌شود. آلمان نازی این کشور را در سال 1938 به خاک خود ضمیمه کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود