با تلاش نتانیاهو ... احتمال توافق ضد ایرانی میان ترامپ و پوتین دربارۀ سوریه

يکشنبه 24 بهمن 1395
17:53
با تلاش نتانیاهو ... احتمال توافق ضد ایرانی میان ترامپ و پوتین دربارۀ سوریه منابع اسراییلی اعلام کردند آینده صلح در سوریه در راس موضوعات مورد گفتگو در دیدار روز چهار شنبۀ دونالد و بنیامین نتانیاهو خواهد بود.

العالم - آمریکا

پایگاه عربی 21 به نقل از شبکه های یکم و دهم تلویزیون اسرائیل گزارش داد که نتانیاهو در این دیدار از ترامپ خواهد خواست تا برای تدوین توافقی نهایی درباره سوریه تلاش کند که شامل کاهش نفوذ ایران و حزب الله در این کشور باشد. 
شبکه یک تلویزیون صهیونیستی گزارش داد که نتانیاهو ترامپ را تشویق خواهد کرد تا پیشنهادی به ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه، ارائه کند که بر اساس آن، آمریکا دست روسیه را در اوکراین باز بگذارد و در مقابل، روسیه مشروعیت حضور ایران و حزب الله در سوریه را سلب کند. 
گزارش این تلویزیون حاکیست که نتانیاهو از تغییر موضع آمریکا نسبت به ایران و درک نیاز پوتین برای توافق با ترامپ، برای سوق دادن آنان به توافقی استفاده خواهد کرد که برای کاهش فرصت های بقای ایران و حزب الله در سوریه بهره برداری خواهد نمود. 
این گزارش یادآوری نمود که پیش بینی می شود ترامپ به اسراییل آزادی مطلقی در سوریه تا این رژیم بتواند منافع امنیتی و راهبردی اش را با حملات هوایی و غیره در سوریه، به ویژه علیه ارسال سلاح از سوریه به لبنان که در اصل برای انبارهای حزب الله ارسال می شود، تامین کند.

تلویزیون اسرائیل افزود رژیم صهیونیستی نگران است که ایران و حزب الله از ضعف نظام بشار اسد رییس جمهور سوریه و همچنین موفقیت های اخیر ارتش سوریه در جنوب این کشور و جولان برای تقویت سیطره حزب الله لبنان و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بر این منطقه که در موازات شهرک های یهودی نشین ارتفاعات جولان قرار دارد، بهره برداری نمایند.     
206
 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

زنگ خطر برای نظام سلامت "اسرائیل" به صدا درآمد


پروانه‌های میناب؛ هدیه‌ای از مکزیک برای مادرانی که فرزندانشان به آسمان پر کشیدند


ایران اقدامات مداخله‌جویانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد


تداوم حملات ویرانگر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان


آمریکا در جنگ علیه ایران دچار خطای محاسباتی شد / آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده


مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد