پلیس کرکوک عراق سیگاری ها را جریمه می کند

يکشنبه 24 بهمن 1395
22:26
پلیس کرکوک عراق سیگاری ها را جریمه می کند در استان کرکوک عراق، سیگار کشیدن در خودروهای شخصی و عمومی، بیست و چهار دلار جریمه دارد.

العالم - عراق

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ازبغداد  پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرکوک عراق در اقدامی جدید و بی سابقه، کشیدن سیگار در خودروها و تبلیغ سیگار در سطح شهر را  ممنوع کرد.

بر اساس دستور العمل پلیس راهنمایی رانندگی کرکوک ، هر شخصی که  در خودرو سیگار بکشد سی هزار دینار عراقی معادل بیست و چهار دلار جریمه میشود و هر کسی که در سطح شهر تبلیغ سیگار کند نیز بازداشت خواهد شد.

کرکوک با این اقدام خود نخستین استان عراق بشمار میرود که موضعی سرسختانه در قبال سیگار اتخاذ کرده است.

در عراق علی رغم عضویت این کشور در کمیته بین المللی ضد سیگار در اماکن عمومی، اما هنوز هیچ قانونی برای جلوگیری از کشیدن سیگار در اماکن عمومی از جمله وسائل نقلیه عمومی وضع نشده است .

0% ...

آخرین اخبار

جانشین فرمانده کل سپاه: ملت ایران با وجود فشار و تحریم، استوار در میدان ماند


فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس


تاسیسات آرامکو و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» را هدف قرار دادیم


یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی


سی‌ان‌ان: آمریکا پس از جنگ با ایران به فکر کاهش نیروها در خاورمیانه است


قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف


پاسخ موشکی یمن به پالایشگاه جیزان؛ سقوط ارزش سهام آرامکو