العالم - گوناگون
مجله فرهنگی سیاسی ایرلندی به نام «ویلج» جلد شماره فوریه ۲۰۱۷ خود را به تصویر و تیتر بسیار جنجالی اختصاص داد. پس از اعتراضاتی چند از سوی حامیان ترامپ، این روزنامه اقدام به صدور جوابیه کرده و در عین دفاع از عمل خود، اعمال و اقدامات دانلد ترامپ را مستوجب طرح چنین تصویر و تیتری دانسته اما در پایان آن را هرگز پیشنهاد نمیدهد.
تیتر روزنامه ایرلندی: «چرا که نه؟» / تصویر: نشانه شلیک بر روی شقیقه ترامپ
مجله ایرلندی «ویلج» در شماره فوریه ۲۰۱۷ خود به موضوعاتی پرداخت که به خاطر آنها دانلد ترامپ را مستحق ترور شدن میداند. به اعتقاد، هیئت تحریریه این مجله مشهور ایرلندی، رییسجمهور کنونی آمریکا یک فرد پارادوکسیکال، متکبر، مملو از نفرت، ضد محیط زیست، دروغگو، قلدر، زنستیز، و بیتربیت است؛ این مجله در ادامه نوشت: «ترامپ، هماکنون در قویترین کشور نظامی جهان قدرت را در دست دارد و با توجه به شخصیتی که وی دارد و امکانات نظامی که در اختیار آمریکاست، میتوان بروز هر جنگی را از این فرد متوقع بود. وی با صدور دستور اجرایی ضدمهاجرتی بر علیه ۷ کشور، نشان داد که ناقض توافقات ژنو است. رییس جمهور جدید آمریکا به هیچ قاعده بینالمللی پایبند نیست. پیمان ترانس پاسیفیک را ملغی نمود، مکزیک را تهدید و مجبور به ساخت دیوار مرزی کرده، و از فروپاشیدن اتحادیه اروپا استقبال کرده است». ویلج، با حماقتبار خواندن اقدامات اخیر ترامپ مبنی بر قطع بودجه برخی سازمانهای بینالمللی و تجدیدنظر در همکاری با برخی کشورها، این اقدامات وی را بسیار عجیب خواند. این مجله به دیگر اقدامات حماقتبار ترامپ نیز اشاره کرد: «ترامپ، اعلام کرده که در نشست تغییرات جوی پاریس شرکت نمیکند و تهدید کرده که معادن زغال سنگ و خطوط لوله کربن را دوباره راهاندازی میکند تمامی منابع مربوط به رسیدگی به تغییرات جوی را از وبسایتهای دولت خود حذف نموده و افرادی را بر سر کار گذشاته که دشمن اول محیط زیست هستند که از آن میان میتوان به رییس سازمان محیط زیست آمریکا اشاره کرد. او آنقدر احمق است که نمیداند اگر بشر نتواند سطح گرمای روزافزون زمین را کنترل کند، شاهد پایان تلخ بشر و تمدنها خواهیم بود».
مجله ایرلندی در نتیجهگیری اینچنین نوشت: «ما با بدترین فرد ممکن در قویترین جایگاه سیاست بینالملل روبرو هستیم که هر آینه میتواند فاجعه بیافریند. یک بار خود ترامپ هیلاری کلینتون را در لفافه به خاطر عدم حمایتاش از فروش داخلی سلاح مستوجب ترور دانست. همچنین در طی مراسم تحلیف وی، شائبه و شایعه ترور شدناش دهان به دهان میچرخید و حتی پیشنهاد ترورش از سوی یک خواننده زن و برخی شهروندان آمریکایی مطرح شد. شاید فرجام این فرد که با شعار «دخلش را بیاورید» (Take him out) باد به غبغب انداخته، عمل «ستمگرکشی» (ترور شخصیتهای دیکتاتور) باشد که در طی تاریخ از سوی فلاسفه و اندیشمندانی چون سیسرون، جان سالیسبوری، لوتر، زوئینگلی، و کالوین تایید و پیشنهاد شده است».
ویلج، با حمایت از نظریه «توماس آکوئیناس» در رابطه با اینکه ترورکننده یک دیکتاتور مستحق پاداش است؛ در پایان نیز مینویسد: «به هر حال “قانون طبیعی” ثابت خواهد کرد که دموکراسی راه خودش را پیدا میکند و طبق فلسفه “فایدهگرایی” واکنش به یک ترور میتواند اساس دموکراسی را به مخاطره بیاندازد. نظریههای حقوق بشری، به شدت ترور ترامپ را عملی اشتباه میدانند و حتی به حقوق انسانی چنین فردی مثل حق حیات احترام میگذارند. در هر صورت، ترور ترامپ عملی کاملا اشتباه بوده و میتواند بانی آن چه شخص و چه یک نهاد یا تفکر باشد را بیاعتبار، مخدوش، و منزوی سازد.»