عناصر داعش درموصل با هم درگیر شدند

سه شنبه 26 بهمن 1395
15:19
عناصر داعش درموصل با هم درگیر شدند یک منبع محلی در استان نینوا درشمال عراق از تیراندازی شدید در اطراف بیمارستانی در مرکز تلعفر در غرب موصل خبر داد.

العالم – عراق

به گزارش پایگاه خبری السومریه نیوز ، تیراندازی در اطراف بیمارستان مرکز تلعفر درنتیجه اختلافات شدید میان عناصر داعش بود که اتهاماتی را به یکدیگر درباره شکست حمله دیروز وارد می کردند.

منبع یاد شده افزود که صدای تیراندازی ها مکرر صبح روز سه شنبه در اطراف بیمارستانی در تلعفر درغرب موصل شنیده شد و گشت های داعشی، تقریباً ممنوعیت رفت و آمد را در همه محله های اطراف بیمارستان برقرار کردند.

این منبع همچنین گفت که طبق اطلاعات واصله، علت این تیراندازی، اختلافات شدید میان عناصر داعش در تلعفر بود که یکدیگر را به مقصر بودن در ناکامی حمله دیروز به نیروهای داوطلب مردمی متهم کردند.

طبق اعلام این منبع، روحیه عناصر گروه داعش به علت تلفات بسیاری که متحمل شده، تضعیف شده است.

نیروهای داوطلب مردمی عراق دیروز (دوشنبه) توانستند اصلی ترین حمله داعش به مواضع خود در اطراف تلعفر را ناکام بگذارند.

215

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند