واکنش رسانه‌های کویتی به سفر روحانی

چهارشنبه 27 بهمن 1395
13:31
واکنش رسانه‌های کویتی به سفر روحانی سفر رییس‌جمهور کشورمان به عمان و کویت بازتاب زیادی در رسانه های کویتی داشته است.

العالم-آسیا

 خبرگزاری رسمی کویت نوشت: حسن روحانی رییس جمهور ایران در پاسخ به دعوت جابرالصباح امیر کویت به کویت می آید تا در مورد راه های تقویت روابط دو کشور بحث و تبادل نظر کنند.

این خبرگزاری در ادامه به روابط محکم و تاریخی ایران و کویت پرداخت.

رونامه الوطن کویت نوشت: سفر روحانی رییس جمهور ایران به کویت کوتاه مدت خواهد بود اما در آن درباره تمام مسائلی که به دو کشور و منطقه مربوط است بحث و گفت‌وگو خواهد شد.

الوطن در ادامه نوشت: سفر روحانی به همراه هیاتی بلندپایه از وزرا و کارشناسان و مستشاران خواهد بود.

این روزنامه در پایان نوشت: به روحانی، رییس جمهور ایران می گوییم به کشور کویت سرزمین انسانیت و صلح خوش آمدی و امیدواریم که این سفر نتیجه بخش باشد و صلح را در کشورهای منطقه ایجاد کند.

روزنامه الرای در یک گزارش تحت عنوان «گفت‌وگوی رسمی ایران و کویت» نوشت: امیر کویت در مورد روابط دوجانبه و پیشرفت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی با حسن روحانی رییس جمهور ایران گفت‌وگو می کند.

این سفر اولین سفر روحانی به کویت است در حالیکه امیر کویت در سال 2014 به ایران سفر کرد و ایران آن سفر را به سفر تاریخی توصیف کرد و شیخ صباح الخالد برای تحویل نامه امیر کویت ماه گذشته به ایران سفر کرد و در آن سفر گفت: ما در منطقه شریک هستیم و منافع مشترکی داریم و ایجاد گفت‌وگو به نفع هر دو کشور خواهد بود.

همچنین در این گزارش آمده است که خالد الجارالله وزیر خارجه کویت از سفر روحانی رییس جمهور ایران استقبال کرد و گفت: امیدوارم که کشور کویت بتواند بین ایران و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس گفت‌وگو ایجاد کند و افزود: امیدوارم که سفر رییس جمهور ایران موجب ایجاد امنیت، ثبات و شکوفایی در منطقه شود.

روزنامه القبس نوشت: امیر کویت با حسن روحانی رییس جمهور ایران که برای اولین بار به کویت سفر می کند بحث و تبادل نظر می کند.

القبس در ادامه به اظهارات علیرضا عنایتی سفیر ایران در کویت پرداخت. روزنامه الشاهد نوشت: امروز حسن روحانی رییس جمهور ایران و هیات همراه به کویت می آیند تا گفت‌وگوی رسمی با شیخ صباح الاحمد امیر کویت داشته باشند.

منبع:ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو