ویدیو ... لحظۀ انفجار یک داعشی در برابر دوربین!

چهارشنبه 27 بهمن 1395
22:22
یک تروریست داعشی در شهر رقه سوریه که آماده اجرای عملیات انتحاری شده بود، با حساب و کتاب اشتباهی، فقط خودش را منفجر کرد.

العالم – سوریه
روزنامه "دیلی میل" انگلیس، ویدیویی منتشر کرده است که در آن یک تروریست داعشی در شهر رقه که قصد اجرای عملیات انتحاری داشت، وقتی در منزلی در این شهر در محاصره قرار گرفت، با حساب و کتابی اشتباهی، خود را کمی دورتر از نیروهای موسوم به "نیروهای دموکراتیک سوریه"، منفجر کرد.

در این ویدیو کاملا واضح است که نیروهای گروه موسوم به "نیروهای دموکراتیک سوریه"، هنگام محاصره منزلی در رقه، پشت یک خودروی نظامی سنگر می گیرند و ناگهان یکی از عناصر انتحاری داعش، از پشت دیوار خارج شده و خود را منفجر می کند، بدون این که آسیبی به این نیروها  برساند.

به نوشته سایت "وطن"، نیروهای دموکراتیک سوریه اعلام کرده اند که از آغاز مرحله سوم عملیات موسوم به "سپر فرات" برای بازپس گیری شهر رقه و روستاهای اطراف آن، تاکنون 124 عنصر داعش را به هلاکت رسانده اند و 9 عنصر تروریستی را اسیر کرده اند.
213

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن بار دیگر درباره سفر از طریق فرودگاه خالد هشدار دادند


حمله پهپادی یمن به پایتخت عربستان سعودی


تظاهرات دهها هزار نفری علیه نتانیاهو در آستانه انتخابات


اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد


حمله پهپادی به مقر گروهک‌های ضدایرانی در شمال عراق


زلنسکی برای گرفتن پدافند، ناخواسته به قدرت موشکی ایران اعتراف کرد


آیزنکوت: اسرائیل با نتانیاهو، 4 سال دیگر دوام نمی‌آورد


تیراندازی در ایالت تنسی آمریکا ۶ مجروح بر جای گذاشت


نخست‌وزیر پیشین یمن: ایستادگی ایران و رهبری مقاوم آن، هیمنه آمریکا و "اسرائیل" را درهم شکست


تظاهرات گسترده شهروندان ایتالیایی علیه ناتو و افزایش هزینه‌های نظامی + فیلم