رایزنی تیلرسون و چاووش اوغلو درباره سوریه و «گولن»

جمعه 29 بهمن 1395
02:40
رایزنی تیلرسون و چاووش اوغلو درباره سوریه و «گولن» وزرای خارجه آمریکا و ترکیه ضمن دیدار در حاشیه نشست گروه 20 در آلمان، درباره سوریه و مسائلی چون استرداد «فتح الله گولن» گفت و گو کردند.

العالم - ترکیه

رسانه های ترکیه گزارش کردند که دیروز( پنجشنبه ) در حاشیه نشست گروه 20 در شهر بُن، وزیر خارجه ترکیه با همتای آمریکایی خود که در اولین سفر خارجی به آلمان آمده بود، دیدار دوجانبه‌ای ترتیب داد.

به گزارش دیلی صاباح، «مولود چاووش اوغلو» و «رکس تیلرسون» درباره موضوعات مختلفی بحث و رایزنی کردند.

از جمله موضوعات مورد رایزنی، مذاکرات درباره قبرس، فعالیتهای «نیروهای اتحاد دموکراتیک»(PYD) در سوریه و گروه ترورویستی فتح الله گولن بوده است.

ترکیه همواره درباره فعالیتهای کردهای سوری در شمال این کشور ابراز نگرانی و گروه‌هایی چون نیروهای اتحاد دموکراتیک را تروریستی قلمداد کرده است.

از سوی دیگر، رایزنی چاووش اوغلو با تیلرسون درباره گروه فتح الله گولن و سرکرده آنها در حالی است که آنکارا او را که در آمریکا حضور دارد، عامل اصلی کودتای نافرجام در ترکیه خوانده و خواستار استرداد گولن به ترکیه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: عربستان ۲۶ حمله هوایی در ۲۴ ساعت گذشته علیه یمن انجام داد


تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه


پیام عراقچی به مناسبت دومین سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله


«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد