خبر فوری:

حراج تلفن ویرانگر هیتلر در جنگ جهانی+عکس

شنبه 30 بهمن 1395
08:58
حراج تلفن ویرانگر هیتلر در جنگ جهانی+عکس یک بازار حراج اشیای تاریخی در مریلند، تلفنی متعلق به رهبر نازیها را به حراج می گذارد.

العالم - گوناگون

به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ تلفن شخصی "پیشوای" نازی ها، آدولف هیتلر که از آن برای صدور اوامر مرگبارش در جنگ جهانی استفاده می کرد، در تعطیلات آخر هفته آمریکا به حراج گذاشته می شود.
این تلفن در اصل از نوع «باکلیت» به رنگ مشکی بوده است که با قرمز سیر رنگ شده و نام هیتلر بر آن حک شده بود. این قطعه تاریخی پس از شکست آلمان در سال 1945 در پناهگاه زیرزمینی رهبر نازی پیدا شد.

 «بازار حراجهای تاریخی الکساندر هاوس» قیمت آن را حدود 200 تا 300 هزار دلار تخمین زده است. این شرکت که در مریلند واقع شده است روز یکشنبه بیش از هزار قطعه تاریخی از جمله این تلفن قدیمی زیمنس که صلیب شکسته نازی بر آن نقش بسته را به حراج خواهد گذاشت.
«الکساندر هاوس» این تلفن را ویران کننده ترین "سلاح" تمام تاریخ معرفی کرده زیرا میلیونها نفر به وسیله آن به کام مرگ فرستاده شده اند.
 

0% ...

آخرین اخبار

پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است