آخرین راه حل تروریست‌ها در درعا.. عملیات انتحاری

شنبه 30 بهمن 1395
13:25
آخرین راه حل تروریست‌ها در درعا.. عملیات انتحاری عناصر گروه های مسلح با در پیش گرفتن عملیات انتحاری ضد ارتش سوریه، گروه گروه در درعا به کام مرگ رفتند.

العالم - با خبرنگاران

به گزارش خبرنگار شبکه العالم از سوریه، در ششمین روز از عملیات انتحاری گروه های مسلح موسوم به "مرگ بهتر از ذلت است" به عناصر مسلحی که به پست های ارتش سوریه در محور حی المنشیه در درعا حمله ور شدند خسارت های سنگینی وارد شد.

در این عملیات، گروه های مسلح به ویژه جبهه النصره و جنبش احرار الشام، خسارت های سنگینی جانی و تجهیزاتی دیدند و علاوه بر انهدام خودروهای بمب گذاری شدۀ آنان، چند تن از سرکرده های خود را نیز از دست دادند.

در این درگیری ها، دستکم 110 تن از عناصر مسلح کشته شدند که 13 تن از آنان از مسئولان نظامی و میدانی بودند و از میان آنان می توان به "ابومنذر الاردنی" مسئول ارشد عملیات و "ابومحمد الغزوی" مسئول اداری جبهه النصره در درعا اشاره کرد.

از آن گذشته، 300 تن از عناصر مسلحِ شرکت کننده در این عملیات، زخمی شدند که 86 تن از آنان دچار معلولیت دائمی شدند.

این عملیات همچنین با انهدام دو تانک گروه های مسلح و کشته شدن سرنشینانشان همراه شد. چندین خودروی نظامی بمب گذاری شده نیز در این عملیات به آتش کشیده شد.

علاوه بر آن، 4 خودروی مجهز به تیربارهای سنگین نیز در این درگیری طعمۀ حریق و منهدم شد.

205

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز


ایران در باشگاه فضایی جهان؛ پیوستن به ۱۲ قدرت برتر پرتاب و تحلیل ماهواره


۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان


سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد


آماده‌باش ناگویا برای میزبانی از ستاره های پاراآسیایی + فیلم


شام ابوشماله؛ کودک اهل غزه‌ قربانی جنگ نسل‌ کشی و سوء تغذیه حاد


کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان