ترامپ بار دیگر از منطقه امن در سوریه سخن گفت

يکشنبه 1 اسفند 1395
06:36
ترامپ بار دیگر از منطقه امن در سوریه سخن گفت رئیس جمهور آمریکا شنبه شب در تازه ترین سخنرانی خود تاکید کرد که احداث دیوار مرزی میان آمریکا و مکزیک به زودی آغاز خواهد شد.

العالم - امریکا

 دونالد ترامپ در سخنرانی خود در فلوریدا افزود: زمانی که قراردادهای مختلف امضا کنیم، پول های زیادی به آمریکا سرازیر خواهد شد. من به دو اصل ساخت آمریکا و "کارگر باید آمریکایی باشد"، باور دارم.

وی با اشاره به این که با نیروهای پلیس همکاری خواهیم کرد، افزود: کشور ما امن باقی خواهد ماند و در هفته های آینده تدابیری  درباره سفر به آمریکا اتخاذ خواهیم کرد.

ترامپ گفت: مناطق امن را در سوریه ایجاد خواهیم کرد و کشورهای عرب خلیج فارس از این طرح حمایت مالی خواهند کرد.

وی گفت: از وزارت دفاع خواسته ام طرح کاملی را برای نابودی سازمان دولت (گروهک تروریستی داعش) ارائه کند.

ترامپ ادامه داد: تصمیمات خوبی برای کهنه سربازان آمریکایی خواهیم داشت، متاسفانه در گذشته با آنان رفتار خوبی نشد.

وی افزود: قاضی برجسته ای را برای عضویت در دادگاه عالی پیشنهاد کرده ام و از دموکرات ها می خواهیم از مانع تراشی ها خودداری و با ما همکاری کنند.

رئیس جمهور آمریکا گفت: برنامه بهداشتی اوباما شکست خورده است و نمی توان هزینه های آن را تحمل کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید