ترکیه خویشاوندان مفتی سوریه را قتل عام کرد

يکشنبه 1 اسفند 1395
12:53
ترکیه خویشاوندان مفتی سوریه را قتل عام کرد مفتی سوریه نظام ترکیه را عامل قتل عام 18 تن از خویشاوندان خود در شهر الباب دراستان حلب دانست.

العالم - سوریه
احمد بدرالدین حسون مفتی کل سوریه  شنبه شب در گفت و گو با شبکه المیادین اعلام کرد که 18 نفر از خویشاوندانش در بمباران های ترکیه کشته شده اند. وی افزود: این افراد شامل پدربزرگ، پدر، مادر، عمو، چند کودک و چهار زن از یک خانواده از خویشاوندان بودند که در بمباران شهر الباب کشته شدند.
حسون بیان کرد: امروز سوریه، ایران، لبنان و مقاومت به خاطر فلسطین مجازات می شوند و هدف آیا این مجازات که در جهان عرب از تخریب ارتش عراق، تقسیم سودان، فروپاشی ارتش لیبی، تخریب یمن با هواپیماهایی که هیچ چیز سالمی باقی نمی گذارد و جنگنده های ترکیه که در چند روز گذشته 18 نفر از خانواده من را کشته است چه هدفی دارد.
وی افزود: این جنگنده های کشورهای عربی که باید برای رهایی فلسطین از چنگ صهیونیست ها به سوی فلسطین حرکت کنند کجا هستند؟
مفتی سوریه گفت: برگزاری کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین در تهران برای یادآوری و بیدار کردن کشورهای عربی و احزاب و ائتلاف های ساختگی نیست بلکه برای این است که تاکید کنیم که ما نا امید نمی شویم و جمهوری اسلامی ایران، سوریه و مقاومت اسلامی لبنان حتی یک ساعت فلسطین را فراموش نکردند زیرا این واقعیت را درک کرده اند که هدف همه بحران ها و حوادث جهان اسلام و عرب، به فراموشی سپردن موضوع فلسطین است.
گروه موسوم به ناظر حقوق بشر سوریه روز پنجشنبه اعلام کرد که بیش از 45 غیرنظامی از جمله 18 کودک و 14 زن در شهر الباب براثر بمباران های ارتش ترکیه کشته شده اند.
آنکارا عملیات نظامی در خاک سوریه را در آگوست (مرداد/شهریور) گذشته آغاز کرد و علاوه بر حمله به مواضع داعش، اهداف شبه نظامیان کرد سوری را نیز مورد حمله قرار داد.
شهر الباب آخرین مقر داعش در استان حلب است و طی ماه های گذشته هدف حملات سنگین نیروهای ترک و معارضان سوری متحد آنکار قرار داشته است.

منبع:ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم