ترفند جدید در هلند برای جلوگیری از تصادف معتادان به موبایل!

يکشنبه 1 اسفند 1395
18:02
ترفند جدید در هلند برای جلوگیری از تصادف معتادان به موبایل! یک شرکت سازنده علائم ترافیکی در هلند، طرحی آزمایشی را به اجرا گذاشته است که براساس آن انتهای قسمت پیاده رو در چهارراه‌ها بر روی کف زمین مجهز به چراغ راهنمایی می‌شود تا افرادی که بیش از حد سرگرم بازی با موبایل هستند متوجه خطر شوند و از تصادف با خودروها در امان بمانند.

العالم - اروپا

روزنامه لوموند چاپ پاریس نوشت در شهر بودگراون هلند برای حفاظت از عابران پیاده چراغ های LED  در پیاده روها نصب شده است تا پس از روشن شدن باعث جلب توجه عابرانی شود که به علت سرگرمی با تلفن همراه، با خطر تصادف مواجه هستند.
این سیستم هشدار، به‌ صورت یک خط لیزر مانند روی کف پیاده‌رو نمایان می‌شود و رنگ قرمز یا سبز چراغ راهنما برای عابر پیاده را نشان می‌دهد.
در این سیستم به‌ جای اینکه نور از یک تعداد LED در بالا بتابد، از  LEDهایی که در کف پیاده‌رو در درز بین سنگ‌فرش‌ها یا به‌شکل خود سنگ‌فرش تعبیه شده‌اند به سمت بالا می‌تابد و درنتیجه نور شدیدتری را به چشم عابری که سرش در گوشی‌اش است می‌افشاند.
طراحان این نوع تازه چراغ امیدوارند با استفاده از این روش بتوانند از تصادفات بیشتر جلوگیری کنند و هشداری قابل رؤیت به چشم افراد سر به گوشی برسانند.
سخنگوی اداره حمل و نقل و ترافیک هلند که کارفرمای این پروژه است، در مخالفت با آن به رسانه‌ها گفت: این کار درستی نیست و در واقع تقویت و تشویق یک رفتار اشتباه را به ‌دنبال دارد.
بازی‌های موبایلی و شبکه‌های اجتماعی، دو عامل اصلی جلب توجه افراد به گوشی تلفن همراه است که موجب بروز مشکلات زیادی در خیابان‌های شهرهای شلوغ می‌شود.
اگرچه این نخستین مورد چنین راه‌حلی در دنیا نیست و قبلا در یک شهر آلمان و در سیدنی استرالیا نیز چهارراه‌هایی به‌طور آزمایشی به این سیستم مجهز شدند اما ویژگی منحصر به‌ فردی دارد.
216

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان