واشنگتن پست:

«واشنگتن برای میزبانی مقامات کرۀ شمالی آماده می‌‌شود»

دوشنبه 2 اسفند 1395
11:29
«واشنگتن برای میزبانی مقامات کرۀ شمالی آماده می‌‌شود» یک روزنامه آمریکایی مدعی شد تلاش ها برای اقناع مقامات ارشد کره شمالی برای سفر به آمریکا برای دیدار با مقامات سابق آمریکا ادامه دارد. در صورت عملی شدن این تلاش ها، این دیدار اولین نشست مقامات کره ای و آمریکایی از حدود پنج سال پیش تاکنون خواهد بود.

العالم - آمریکا
به گزارش پایگاه اسکای نیوز عربی، به نقل از روزنامه آمریکایی واشنگتن پست، این مذاکرات روشن ترین دلیل برآن خواهد بود که "کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی مایل به برقراری ارتباط با دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکاست.
این روزنامه به نقل از چند مقام آمریکایی در ارتباط با این دیدار، افزود: «برنامه ریزی برای مذاکرات هنوز در مرحله آماده سازی است». با وجود این، به گفته واشنگتن پست، وزارت امور خارجه آمریکا هنوز با ارائه گذرنامه به مقامات کره شمالی به این منظور موافقت نکرده است.
در همین حال خبرگزاری رویترز به نقل سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گزارش داد: «جلساتی مانند این، به شکل روتین و مستقل از دولت آمریکا، درباره مسائل مختلف جهانی برگزار می شود».
از سوی دیگر، یک مقام رسمی در کاخ سفید اظهار داشت که دولت آمریکا قصد ندارد با کره شمالی مذاکره کند.
آزمایش موشکی بالستیک میان برد کره شمالی در هفته گذشته، موجی از محکومیت های بین المللی را در پی داشت. ترامپ در یک کنفرنس مطبوعاتی درباره این آزمایش موشکی گفته بود: «کره شمالی به روشنی یک مشکل بزرگ به شمار می آید و ما با شدت با آن مقابله خواهیم کرد».
221

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل