مسکو مذاکره با ریاض را برای عقد قراردادهای تسلیحاتی تأیید کرد

دوشنبه 2 اسفند 1395
14:37
مسکو مذاکره با ریاض را برای عقد قراردادهای تسلیحاتی تأیید کرد کمیسیون همکاری نظامی- فنی روسیه با تاکید بر عدم عرضه سلاح های هجومی به ایران، اعلام کرد، در حال مذاکره با عربستان در مورد فروش تسلیحات و ابزارهای نظامی مسکو به ریاض است.

العالم – اروپا
به گزارش شبکه روسیاالیوم، "الکسی فرولکین" معاون مدیر هیأت فدرال امور نظامی- فنی روسیه، روز دوشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه "آیدکس 2017" در ابوظبی با اعلام این خبر از آمادگی کشورش برای تقویت رابطه جامع در زمینه همکاری نظامی- فنی با عربستان و دستیابی به نتایج مثبت در این زمینه خبرداد.
گفتنی است، "ولادیمیر کوجین" معاون رئیس جمهور روسیه در زمینه همکاری نظامی – فنی، ماه مه گذشته در گفت و گو با خبرگزاری "اینترفاکس" از مذاکره مسکو با عربستان در زمینه فروش انواع مختلف سلاح های روسی از جمله هواپیماهای جنگی خبر داده بود.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز دسامبر2015  گفته بود: "مسکو در نظر دارد با عربستان سعودی در زمینه های نظامی همکاری کند". وی از مذاکرات میلیارد دلاری دراین باره صحبت به میان آورد.

از سوی دیگر فروکلین با تاکید بر اینکه مسکو هیچ سلاح هجومی به ایران صادر نخواهدکرد، خاطرنشان کرد: "روسیه قرارداد فروش موشک های "إس-300" به جمهوری اسلامی ایران اجرایی می کند". 
221

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است