علت بی خوابی ۵ ساله شهروند اسلواکی

دوشنبه 2 اسفند 1395
15:22
علت بی خوابی ۵ ساله شهروند اسلواکی “تیپور” شهروند اسلواکی آرزوی ۵ دقیقه خوابیدن را دارد؛ زیرا پزشکان معتقدند؛ چنانچه وی به خواب شبانه برود، تنفسش قطع می شود.

العالم - گوناگون

شب، برای “تیپور” نوعی عذاب است. به همین دلیل تنها روزها می خوابد و ۵ سال تمام نخوابید. وی می گوید: بهترین روش این است، که من روزها بخوابم و همسرم مراقب تنفس من باشد و همسرم شب ها بخوابد و من بیدار باشم.
“تیپور” می گوید: بیدار ماندن در شب، کار ساده ای نیست. به همین دلیل تصمیم گرفتم تا خود را با فعالیتی مانند کار با چوب سرگرم کنم.
سندرم قطع شدن تنفس، برای چند لحظه در خواب شبانه اتفاق می افتد و همواره با خروپف و کاهش سطح اکسیژن بدن همراه است و همواره پزشکان برای درمان این مشکل، دستگاهی در نایژه قرار می دهند تا از حالت خفگی جلوگیری شود.

منبع : روزگاران

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا